• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtiraf ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatLy

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl
Benim HazırLamam gereken raporlamalari, içindeki metni kendi adim degilde Hulya diye degiştirip Hülya diye bir bi iş arkadasima yaptırıyorum(kendi birazcık saf:( temiz yürekli:( ) cogu zaman. cokmu kötüyüm ne :$

sahte facebook actım , eskı sevgılımı ekledım , özelde bunla bir guzel konuştum , 4 sa. konuşmuşuzdur. msn istedi vermedım ,tel istedi vermedım , nerdeyse yalvarıcaktı vermedım. eee nolmuş diyenleri duyar gibiyim. o zaman ki sevgılısıne sahte face adresini ve şifresini yolladım mesaj kutusunu oku dedım. sene 2011 bunu yaparken:):):)

öncelikle ititaf mı rezillik mi bilemedim ;

sabah 07:00 uyandım 07:30 otobuse koşuşturdum ve şalım bı yanda cantam bır yanda durağa geldım. montomun onunu kaparken cantadan selpak alacaktım elımı çantaya atım ve aldım , durakta ustumu duzeltırken bakıyorum bana bakıyorlar içimden de ne bakıyorlar allahım ya gec kaldık işte dıyorum neyse otobus geldı ben akbıli bastım şöfor bi guldu bende gunaydın dedım . neyse yer bulamadım arkalara gittim tam burnu silcektım ki gördüğüm karşısında şok oldum burnuma götürdüğüm selpak değil orkid ultra ped ve durakta , otobuste bınerken hatta arkalara ılerlerken elimde tuttuğum şey hep oymuş meğersem. rezil oldum la:(

Yazık oLmus :) Bunu Bi yerde Daha okumustum..Tabi o zaman sene 2010'du :)

tramvayda takmışım kulaklığı eve gidiyorum. Radyo açık tabi yağan yağmuru seyredip dalıyorum. O sıra bir mesaj geldi videoyu açtım. Video açtığım zaman radyo kapanıyor. Neyse video izledikten sonra ses gitti tabi. ben oyle hala dışarıya bakıyorum. öyle dalmışım ki yaklaşık 3 durak sonra kulaklıkta ses olmadığını fark ettim.

sene 2009'du sanırım .

sahte facebook actım , eskı sevgılımı ekledım , özelde bunla bir guzel konuştum , 4 sa. konuşmuşuzdur. msn istedi vermedım ,tel istedi vermedım , nerdeyse yalvarıcaktı telefon için vermedım no'yu. eee nolmuş diyenleri duyar gibiyim. ozaman ki sevgılısıne sahte face adresini ve şifresini yolladım mesaj kutusunu oku dedım.

ohhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi.. :):)

şerrimden korkun :)

yıllardan bir yıl

genc kız okula gitmek için hazırlanır , okulda bir cocuktan hoşlanır cocukta kızla sohbet eder ama götlük mü yapıyor yoksa gercekten mı bısey hissetmiyor cocuk, anlamış değil bu genc kız. neysem efendım kız ogun cok guzel giyinir saclarını yapar hafıfte makyaj yapar cocukla buluşur bir cafede cocuk kıza bakar bugun cok guzel olmuşsun der kız gulumser ve hoşuna gıder. cocuk sana bırey soylıcem ama çekınıyorum der kızın yüreği ağzına gelecek nerdeyse hımm soyle bakalım der cocuk ama kızmak yok der kızda ne kızayım canım aa olgun ınsanlarız der cocuk ya ozaman kusura bakmazsan ben gidicem şimdi 1 saat sonra bizim cocuklarla halı saha maçımız varda. söz bütün golleri senın için atıcam der.

-kız iç ses : o goller filelere değil ****** girer inşallah.
-kız dış ses: hımm önemlı değil ya , maç bu kaybetmeye gelmez.

genc kız: aLew

genc erkek : göt oğlan :)

studyoya prova yada kayıt için gelen müşterilere bakıyorum gözüm tutmuyorsa ekipmanda ve sistemde arızamız var diyip yolluyorum.

Zamanınca sevgilimin beden gizli açtığı twitter adresimi bulmuş ve yazdıklarını okuyunca sinirden deliye dönmüş ve bir güzel hesabını patlatmıştım. Daha sonra googlede ismini aratıp tesadüfen bulmuş gibi davrandım "aaa aşkoom bu nee" demiştim. Canım ben yazmadım onları hesabı açtıgım gün ele geçirildi yalanını o an yemiş gibi yapıp sonra burnundan fitil fitil getirmiştim. Söyledim tabi iki gün önce hesabı kontrolüme aldığımı geri zekalının sorduğu soru ise "bütün o şeyleri sen mi yazdın?" oldu o ayrı. Pek itiraf değil iç dökme gibi oldu ama neyse :S

Çok iyiymiş :) :)

İtiraf ediyorum kimseyi yıllık izine çıkaramıyacağım malum müşteri baskı yapıyor

İtiraf ediyorum bazen işe gidemeyecek kadar çok hasta olmadığım halde zor işi görünce rapor alıp işe gitmiyorum :P

Geri