• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir'den Görüntüler

Nazar Boncuğu

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 1 Ay
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
City_of_%C4%B0zmir.jpg


İzmir, Türkiye'nin üçüncü büyük metropolü, ve önemli bir fuar merkezi olan liman kenti.
İzmir'in batısında denizi, plajları ve termal merkezleriyle Çeşme Yarımadası uzanır. Antik çağların en ünlü kentleri arasında yer alan Efes, Roma’nın imparatorluk devrinde dünyanın en büyük kentlerinden biriydi. Tüm İyonya kültürünün zenginliklerini bünyesinde barındıran Efes, yoğun sanatsal etkinliklerle de adını duyuruyordu. Bu maksatla da bu şehre "Güzel İzmir", "Eski İzmir" ve "la Perle de l'Ionie" (İyonya'nın İncisi) deniyordu. Tarihten beri bu tanımlarla yıllar sonra şehrin sıfatı hâline gelmiştir.
İzmir, yatlar ve gemilerle çevrilmiş uzun ve dar bir körfezin başında yer almaktadır. Sahil boyunca palmiye, hurma ağaçları ve geniş caddeler bulunmaktadır. İzmir Limanı, Mersin Limanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük limanıdır. Canlı ve kozmopolit bir şehir olan İzmir, uluslararası sanat festivalleri ve İzmir Enternasyonal Fuarı ile de önemli bir yer tutar
 
karşıyakada sahıl oturmak gıbısı varmıkıne:)
 
7’NCİ JANDARMA KOMANDO EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI burda olmak daha ıstemem subayda olsam:):)):
 
su yasıma kadar ısparta hatay dıyarbakır bursa yalova samsun ordu gıresun tuncelı elazıg ankara adana osmanıye kayserı kırsehır kocaelı balıkesır ızmır manısa ıstanbul :) hatırladıklarım bunlar buralarda kaldım:)
 
guzel derler ama cırkınlerıde var guzellerden cok:::):):)
 
Hadii yaa .. Hem sadece izmirde yok bıyıklı kızan.
Diğer illerdede varr :D
 
Geri
Üst