• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Japonlar Kafası Olmayan Robot Kedi İcat Etti

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Japonlar Yaptı Yine Yapacağını: Kafası Olmayan Robot Kedi


Japonların geliştirdiği robot kedi sayesinde, siz de bir kedi beslemiş kadar olacaksınız.

İstediğiniz zaman sevebileceğiniz, size karşı koymayan ve yemek derdi olmayan bir kedi ister misiniz? Ama bu kedinin bir robot olduğunu*ve kafasının olmadığını söylesek?*Ne ilginç değil mi?

Akşam işten veya okuldan çıkarak eve geldiniz ve çok yorgunsunuz. Yoğun bir günün vermiş olduğu yorgunluğu atmanız için birçok seçeneğiniz var. Örneğin evinizde kedi veya köpek besliyorsanız, sevimli dostlarımız ile ilgilenerek vakit öldürebilirsiniz. Böylece yoğun bir günün stresini atmış olursunuz. Fakat kedi veya köpeği olmayan insanlar ne yapacaklar? Üzülmeyin:*Onlar*için de kafası olmayan, sadece gövde ve kuyruktan oluşan robot bir kedi üretildi.

Qoobo isimi verilen bu*robot kedinin kafası ve patileri bulunmuyor, yalnızca tüylü, yumuşak bir gövdeye*ve kuyruğa sahip. Qoobo adlı robot kedinin önümüzdeki sene içerisinde satışa sunulacağı*tahmin ediliyor. Henüz bu robot için net bir fiyat ve çıkış tarihi verilmedi. Aşağıdan Japonların geliştirdiği bu robot kedinin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/XmnuK7bOcfg

Webtekno
 

İlksu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2017
Konular
589
Mesajlar
1,269
MFC Puanı
30
Ama napalım ki bunu icat etmişlerde
 
Üst