Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Joe. Co Admin olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Tebrik ederim Joe. cim, yeni görevinde başarılar dilerim. :p

(çokkıskançlıalakasızdipnot;Bir ben kaldım aynı yerimde, kırmızı olamadım :g1::s61: ) Sezen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
"Adım adım zirveye doğru..." tam olarak bunu yazmıştı sanırım. Bu çocuk en son bu forumu satın alıp çıkacak :a17: :D

Bukacım canım bende olduğum yerde sayıyorum pek bir şikayetim yok :p amaaaa biz böyle daltonlar olarak farklı bir grup olsak bir de banlama hakkımız olsa etrafa korku saçsak çok güzel olurdu mesela :d18: slssjsksjj :D

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Hayırlı uğurlu olsun :sigara

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Tebrik ederim Joe. cim, yeni görevinde başarılar dilerim. :p

(çokkıskançlıalakasızdipnot;Bir ben kaldım aynı yerimde, kırmızı olamadım :g1::s61: ) Sezen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? :D

Hahaha , sezen bence Herkül ' ü görünce kıskançlıktan çatlamıştır. Kırmızılara bürünen dede :D

"Adım adım zirveye doğru..." tam olarak bunu yazmıştı sanırım. Bu çocuk en son bu forumu satın alıp çıkacak :a17: :D

Bukacım canım bende olduğum yerde sayıyorum pek bir şikayetim yok :p amaaaa biz böyle daltonlar olarak farklı bir grup olsak bir de banlama hakkımız olsa etrafa korku saçsak çok güzel olurdu mesela :d18: slssjsksjj :D

Güzel hayal kuruyorsun bak :D

Hayırlı uğurlu olsun :sigara

Eyvallah :)

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37

Aman hiç uğraşamam :D üşengecim ben :g1:

yapar mı yapar valla. hakkaten öyle demişti, o zamanlar pek kaile almamıştık da :D

bişey dicem bu süper fikir ikizim, biz dalton ikizler olarak nam salsak falan..
ilk kimi banlasak? :D

Hahaha , sezen bence Herkül ' ü görünce kıskançlıktan çatlamıştır. Kırmızılara bürünen dede :D

o konuda pek yorum yapmadı Sezoş :D kıskanmış mıdır dersin? ;d

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

Güzel hayal kuruyorsun bak :D

Eyvallah :)

Benim hayallerim güzeldir de malesef dünya bunları gerçekleştirecek kadar güzel değil.

Oha ne afilli konuştum yaa :D

Aman hiç uğraşamam :D üşengecim ben :g1:

yapar mı yapar valla. hakkaten öyle demişti, o zamanlar pek kaile almamıştık da :D

bişey dicem bu süper fikir ikizim, biz dalton ikizler olarak nam salsak falan..
ilk kimi banlasak? :D

o konuda pek yorum yapmadı Sezoş :D kıskanmış mıdır dersin? ;d

Fikir güzel de biz buraları kaosa sürükleriz kimse bu riski almak istemez :D
ilk kim olur bilmiyorum da en çok kimi banlayacağımı biliyorum :D Eren beni sinirlendikçe banlarım :D Bu da demek oluyor ki forumda varlığından çok yokluğuna alışırız :D

Sezen daha görmedi bence ne Joeyi ne Herkülü.. Görse bilirdim :D Kaçırmazdım o sahneyi :D

Liva

"Diline dikkat et, dişini kırmasın."
Özel Üye
  • MFC Puanı
    4,109
Tebrik ederim

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Benim hayallerim güzeldir de malesef dünya bunları gerçekleştirecek kadar güzel değil.

Oha ne afilli konuştum yaa :D

Fikir güzel de biz buraları kaosa sürükleriz kimse bu riski almak istemez :D
ilk kim olur bilmiyorum da en çok kimi banlayacağımı biliyorum :D Eren beni sinirlendikçe banlarım :D Bu da demek oluyor ki forumda varlığından çok yokluğuna alışırız :D

Sezen daha görmedi bence ne Joeyi ne Herkülü.. Görse bilirdim :D Kaçırmazdım o sahneyi :D

o afilli lafın altına tastik mührümü basıyorum :s81:

kaos mu? en sevdiğim :D eğlenceli olurdu ya. Sen Ereni banlayabilirsin ben de kendime kurban olarak MdxL i seçebilirim mesela. 'Erenlere ban' diye akım başlatabiliriz sonrasında :D ahah saçmalıyorum şuan :d3:

Insanları uyuz etmekten hoşlanmak çok mu abes? :D
Ya da hayal dünyamız neden bu kadar coşkulu seller gibi :D
Sakil nerde ? :/

Bu arada Sezen ciddi manada online değil. fark etmemiş olabilir. oğlunu mu everdi yoksam :s61:

MdxL

ıı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

kaos mu? en sevdiğim :D eğlenceli olurdu ya. Sen Ereni banlayabilirsin ben de kendime kurban olarak MdxL i seçebilirim mesela. 'Erenlere ban' diye akım başlatabiliriz sonrasında :D ahah saçmalıyorum şuan :d3:

Bu arada Sezen ciddi manada online değil. fark etmemiş olabilir. oğlunu mu everdi yoksam :s61:

Ah güzelim.. hayal dünyan da sen gibi güzel maşallah he canım düşünürüz :d

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

Eğer öyle bir şey yapıp da bizi o düğüne çagırmadıyda ben o düğünü basmaz mıyım? :D Beni senelerdir burada oyalıyor seni oğluma alacam deyip benim saf ve tertemiz duygularımla oynaması ne kadar doğru? :trip: Sezen bana bir açıklama yapabilir misin lütfen hemen :D

MdxL

ıı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Eğer öyle bir şey yapıp da bizi o düğüne çagırmadıyda ben o düğünü basmaz mıyım? :D Beni senelerdir burada oyalıyor seni oğluma alacam deyip benim saf ve tertemiz duygularımla oynaması ne kadar doğru? :trip: Sezen bana bir açıklama yapabilir misin lütfen hemen :D

Kızını da bana verecek öyle anlaştık :ab2::ab2::ab2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt