• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kabir azabı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Kabir azabı
Galatasaray'ın takıldığı haftada Gençlerbirliği önüne mutlak 3 puan için çıkan Kanarya büyük bir şok yaşadı; galibiyet için bastırırken, El Kabir'in golü ile yıkıldı

Geçen hafta Kadıköy'de Galatasaray'ı mağlup ederek zirveye daha sıkı tutunmaya başlayan Fenerbahçe, ezeli rakibinin Başakşehir'le berabere kalmasıyla iyice heveslenmişti. Bu arzu ile başkent Ankara'da Gençlerbirliği karşısına çıkan Kanarya, hiç ummadığı bir skorla sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu skorla ikincilik şansını da tepen sarı-lacivertli ekip, pazar günü Kadıköy'de ağırlayacağı lider Beşiktaş'ın 4, Galatasaray'ın ise 2 puan gerisine düştü.

GOLÜ KOKLAYAN OYUNCU; EL KABİR!
G.Birliği 37'de Petrovic'in 20 metreden bazukası ile öne geçti, Fenerbahçe buna 72'de Mehmet Topal'ın kafa golü ile yanıt verdi. Kanarya ikinci gol için bastırırken, 87'de Volkan'ın boşa çıkışını iyi değerlendiren Faslı El Kabir'in kafa golü ile yıkıldı. Geçen sezon Al Ahli'de forma giyen ve bonservissiz olarak G.Birliği'ne gelen El Kabir, "topu koklayan oyuncu" olarak biliniyor.
 
Üst