Beşiktaş'ın derbi zaferinde galibiyet golünü atan Olcay Şahan, içini FOTOMAÇ'a döktü. Yıldız oyuncu, "Duyguların nasıl?" sorusunu yanıtlarken, ilginç bir örnek verdi: "Trabzon derbisini hatırlayın. O zaman da maçın son anlarıydı ve müsait pozisyonda topu filelere gönderememiştim. Ben dahil takımın yarısı yere yıkılmıştı. Kaçırdığım golden sonra son vuruş çalışmaya başladım. Ve bu çabamın karşılığını F.Bahçe derbisinde aldım.
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
"CENNETTE UYANDIM"
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Top Fernandes'e gelince tempomu artırdım. Geriden gelip pozisyon aldım. Gol vuruşunu yaparken soğukkanlıydım, ama sonrasını hatırlamıyorum. Trabzon maçında gördüğüm kabustan sonra hayata dönmüş, cennette uyanmış gibiydim. Bu duygunun tarifi yok. İlk kez yaşıyorum, hâlâ kendime gelemedim. Deplasmanda Trabzon karşılaşmasını da alırsak şampiyonluk yolumuz açılır."
[/FONT]
CRİSTİAN İÇİN DEĞİL ANNEM İÇİN
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Olcay, galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini belirterek, "Bize muhteşem destek oldular" dedi. G.Saray ve Bursa'nın kendisini çok istediğini ama Samet hocanın telefonla araması nedeniyle Beşiktaş'a geldiğini söyleyen Olcay, golden sonrası ağlama hareketi için, "Cristian'a cevap olarak yapmadım. Annem için yaptım" ifadesini kullandı.
[/FONT][FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif][/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]FORMASI MÜZEYE[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]İnönü'deki son derbide "altın vuruş"u yapan Olcay Şahan'ın forması, Beşiktaş yönetimi tarafından yeni yapılması planlanan müzeye kaldırılacak. Olcay'ın forması maç sonrasında Beşiktaş'ın sportif direktörü tarafından kendisinden alındı.
[/FONT][FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif][/FONT]
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]AKGÜN'E BORÇLANDI[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Öte yandan Olcay, Mehmet Akgün'e borçlandı. Maça gelirken Olcay'a, "Bu gece golün var" diyen Akgün; aldığı "İnşallah" cevabına karşılık, "Tahminim tutarsa bana borçlanırsın" dedi. Maç sonrası otobüste Mehmet'in, Olcay'a, "Bu gol sana çok pahalıya patlayacak" diye takıldığı öğrenildi.
[/FONT]