• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadın ve Erkekler Dost Kalabilir mi?

Peony

Onursal Üye
MFC Puanı
29,234
Kadın ve Erkekler Dost Kalabilir mi?
Saygı sınırını aşmadan tartışalım lütfen.

bugüne kadar dost kategorisine aldığım hiçbir karşı cins bireyine duygusal bir şeyler yani farklı manada bir şeyler hissetmedim etmem de. arkadaş ayrıdır öteki ayrıdır. ama bazı kalın kafalılar bunu idrak edemiyor. paranoyak sevgilileriniz olabiliyor. bi gün o arkadaşınız size açıldığında bırakıp ona gidebileceğinizi bile söylüyor. bak yine sinirlendim :honk:

bugüne kadar dost kategorisine aldığım hiçbir karşı cins bireyine duygusal bir şeyler yani farklı manada bir şeyler hissetmedim etmem de. arkadaş ayrıdır öteki ayrıdır. ama bazı kalın kafalılar bunu idrak edemiyor. paranoyak sevgilileriniz olabiliyor. bi gün o arkadaşınız size açıldığında bırakıp ona gidebileceğinizi bile söylüyor. bak yine sinirlendim :honk:

sakin ol lostum :s73

amannnn sen sinirlenince fena oluyor ((((:)

benım çok ama ehemde çok iyi bayan dostlarım var..
iyiki varsınız.sevgiler yolluyorum onlara buradan..

Geri