• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadın ve Erkekler Dost Kalabilir mi?

doğru bir noktaya temas ettin ama:)
bazen bakıyorum da eski sevgililer dost olmaya calısıyor gülünç bir durum:)

yav olurmuymuş öyle iş ya hayret birşey.

Bir zamanlar evlilik, çoluk çocuk hayali kurduğun insana, o hayalleri kurduğun yeni insanı nasıl tanıştıracaksın ? Demi reyiz.

Millet şaşırmış yahu.

yav olurmuymuş öyle iş ya hayret birşey.

Bir zamanlar evlilik, çoluk çocuk hayali kurduğun insana, o hayalleri kurduğun yeni insanı nasıl tanıştıracaksın ? Demi reyiz.

Millet şaşırmış yahu.

öyle valla bir kac tane vardı öyle şaşırdıydım :)
benim yapcağım bir davranış biçimi değil..
ama saygı duyarım onların kendi hayatları ne diyek:D

Kızlardan yeteri kadar kazık yediğim için onları bıraktım. kızları severim. onlar her zaman geleceğin anne adayları oldukları için benim kıymetlimdirler fakat arkaşlık kurmuyorum. elinde sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum, erkek arkadaşlarım var. gerçekten dost denebilcek kadar azlar.
çünkü bir kız ile erkeğin uzun süreli arkadaşlık yapması çok zor. gönüllerden birisi muhakkak kayıyor.
ama kızlardan daha güvenilir ve gönlünün kaymayacağına emin olduklarım da var.

yani kısaca bu kişinin yaşamı ve karakterine göre değişiklik gösteren bir durum..

Kızlardan yeteri kadar kazık yediğim için onları bıraktım. kızları severim. onlar her zaman geleceğin anne adayları oldukları için benim kıymetlimdirler fakat arkaşlık kurmuyorum. elinde sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum, erkek arkadaşlarım var. gerçekten dost denebilcek kadar azlar.
çünkü bir kız ile erkeğin uzun süreli arkadaşlık yapması çok zor. gönüllerden birisi muhakkak kayıyor.
ama kızlardan daha güvenilir ve gönlünün kaymayacağına emin olduklarım da var.

yani kısaca bu kişinin yaşamı ve karakterine göre değişiklik gösteren bir durum..

hislerime tercüman oldun bravo :alkis

Kalmalı,Kalabilmeli ama bunun güvenini almakta kolay değil kardeşi gibi görmeli ki iç rahat olsun.

Medeni iki insandan bahsediyorsak kalabilir

Geri