• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadınlar Erkekleri Neden Bekletir?

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Kadınlar Erkekleri Neden Bekletir?
Oy38PD.jpg

Karşı cins ilişkileri konusunda duyarsız kalabilecek fazla kimse yoktur. İsterim ki itiraf edelim; hepimiz, kadın ve erkek ilişkilerinin zorluğu üzerine düşünüyor, konuşuyor, yorumlar ve algılamalar yapıyoruz. Konu her ne kadar aynı olsa da sorun birçok türeviyle karşımızda belirebiliyor. Biz, kadınlar olarak, buluşmalara geç gittiğimiz ve özellikle erkekleri beklettiğimiz sebepleriyle devamlı isyan duyarız. Gelin bakalım, bu işin özü nedir?

Kadınlar, erkekleri neden bekletir?

Öncelikle belirtmek isterim ki, size değer veren bir kadın, sizin yanınıza gelirken her şeyine ayrıca özenecektir. Fakat bu özenme hali, seçeneklerle birlikte işin içinden çıkılmaz bir hale gelebilir.

Siz, çok önemsediğiniz bir durumun tam ortasında, hiç aksilik yaşamadınız mı? Bazı zamanlarda, her daim aynı hızla bitirilen bir makyaj, adeta sizin için bizi zorladıkça zorlayabiliyor. Ne yani, sonuca vardığımızda, siz de hoşnut olmuyor musunuz?

Sizinle görüşmek için heyecanlanan bir kadın, evden çıkmadan hemen önce annesinin temizliğine yakalanmış ve ona yardımcı olmak zorunda kalmış olabilir. Hemen kötü senaryolar yazmayın.

Sonrasında elbette bir duş almak gerekiyor. O halde yanınıza gelmemizi istemezsiniz, değil mi? Böyle zamanlarda beklenmedik durumlarda söz konusu olabiliyor. Ya sular kesildiyse? Öyle hemen öfkelenmeyin, biraz bekleyin.
Diyelim ki sıkıntılar atlatıldı. Sizin hiç bilemediğiniz, evlat acısı mahiyetinde bazı durumlar yaşayabiliyoruz. Mesela şöyle:
Elbette evde, her zaman temizlik olmuyor. Ama bazen odadan bir çıkıyorsunuz, evde bir ordu sesi, sizi “günaydııııın” diye karşılayabiliyor. Sizden habersiz evinizde yapılan bir planın içinde, gelin de siz benim başka bir planım vardı deyin. Durumu biraz idare etmeye çalışıyorsunuz ama ordu, evi gittikçe sahipleniyor. Kahkahalar, selfieler, kahveler arka arkaya resmen buluşmanıza meydan okuyor.

Sizce bu duruma nasıl bir çözüm getirilebilir?

Ailesiyle birlikte yaşamıyor olabilir, evet. Ama kaçırdığınız bir şey var. Henüz sizden söz etmemişse ve evde olduğunu söylemişse, çıkmadan önce annesini görüntülü aramak zorunda kalmış da olabilir.

Anneyle ilgili tüm sıkıntıları aşmış olabiliriz. Artık hazırız, birazdan çıkıyoruz. Kapıdan çıktığımız an, kalbimiz hızlanacak ve nefeslerimiz derinleşecek. Fakat bazen o kapıdan çıkmamamız için, her şey bizi zorlayabiliyor. Bakın böyle:

Var sayalım, bu sorunların hiçbiri yaşanmadı. Çok önemli bir detay var ki, hepsine taş çıkarabilir: Kadınlar, düzenli periyotlarla, kuaförlerini ziyaret ederler. O ziyaret esnasında, planlanmadık bir sıra yüzünden, biraz beklemeniz gerekebilir.

Beyler, gelin bir de şöyle düşünelim

Gideceğiniz görüşme için, her şeyi önceden planladınız ve buluşulacak saatten oldukça erken bir vakitte evden çıktınız. Her durum kontrolünüz altında olsa dahi, trafiği siz de kontrol edemiyorsunuz, değil mi?
Trafik hangimizi germez ki? Bir de görüşmeye geç kalmışsak? Hemen, yakın bir arkadaşın motivasyonuna sarılmış olabilirsiniz. Kadınların, bitmek bilmeyen konuları nedeniyle trafik bitse de, görüşme bitmediği için beklerken biraz haklı öfkelenebilirsiniz.

Ama yine de bu durum, oturmuş, keyif çatarken sizi beklettiğimiz fikrine kapılmanızı gerektirmez. Bazı kadınlar -beklerse kıymetimi bilir- düşüncesine yersiz olarak kapılsa da, hepimiz aynı kanaatte değiliz. Lütfen, beklediğiniz anlar için öfkelenmeden önce bizi dinleyin. Çünkü sizin kadar biz de bu görüşmeleri önemsiyoruz.


Hiç kimse tarafından bekletilmediğiniz, harika bir gün dilerim.
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Herkül abi bende de tam tersine ben hemen hazır olurum ama benim koca beni bekletir buna ne diyorsun [emoji848]
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Bizlerin bu kadınlardan çektiği nedir arkadaş? :D
 
Üst