• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadınları Etkilemenin Yolları — En İyi 124 Taktik

tufan35

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
14 Ara 2018
Konular
83
Mesajlar
1,149
MFC Puanı
650
Kadınları Etkilemenin Yolları — En İyi 124 Taktik
Kadınları etkilemenin yolları (hatta kimisi için tek yolunun) zenginlik veya yakışıklılık olduğu düşünülür. Bu yazımı bu inancı yıkmak amacıyla hazırladım. Çünkü gerçekten, zenginlik ve yakışıklılık dışında yapabileceğimiz onlarca şey var kadınları etkilemek için.
124 rakamı korkutmasın sizi, bir kaç dakika içinde bitirebileceğiniz bir yazı olacak. Sadece açıklama ihtiyacı duyduğum kısımları ilk başlarda ele aldım. Yazının daha sonraki kısımları daha hızlı akacak. İsterseniz hemen başlayalım:
Kadınları Etkilemenin Yolları — Gözlerle Etkileyin
Temiz, güzel ve sağlıklı görünen gözler: Bir çok kadın dergisinde özellikle gözün beyaz kısmının sarı renkte olmasının itici bulunduğunu görebilirsiniz.
2. Konuşurken gözlerinin içine bakmak: Bir insanın dikkatini üzerinize çekmenin en iyi yolu budur. Konuşurken başka yere bakmayın.
3. Espiri yaptıktan sonra başka bir yere bakmak: Çoğu erkek espiri yaptıktan sonra kızın tepkisini görmek için fark etmeden de olsa kıza bakmaya devam ederler. Bu bazen olabilir ama bazende espiriden sonra başka bir yere bakmak, daha güçlü bir etki yaratır.
4. Gözlerle gülmek: Özellikle tanışma anlarında heyecandan dolayı kendimizi kasabiliriz. Bu da yüzümüze de yansır biz fark etmesekte. Yalandan gülümsemeyin, yüzünüzdeki bütün sinir uçlarını kullanmaya çalışın gülümserken. Bunun tek yoluysa rahatlamak.
5. İki kaşının ortasına bakmak: Bu karşı tarafın ruhuna bakıyormuşsunuz hissi verir. Aynı zamanda direkt gözlere bakmadığınız için sizde kendinizi daha rahat hissedersiniz.
Yalandan gülümsemeyin, yüzünüzdeki bütün sinir uçlarını kullanmaya çalışın gülümserken.
Kadınları Etkilemenin Yolları — Vücut Diliyle Etkileyin
6. Önce dik bir duruş: Vücut diliyle kadınları etkilemek için en temel şey budur. Ve aynı zamanda bir çok erkeğinde kaçırdığı bir şeydir bu.
7. Yayılmak: Bir yere oturduğunuzda yer kaplamak önemlidir. Bu daha dominant olduğunuzu gösteren, erkeksi bir şeydir. Ama unutmayın yer kaplamak başka, yayılmak başka. Çok yayılmayın.
8. El Cepte: Klasik erkek duruşlarından biride ayaktayken bir elin cepte diğer elin dışarıda olmasıdır. Ve aslında iyi bir sinyal göndermez, sizin bir şey sakladığınız sinyalini gönderir elinizin cepte olması.
9. Sağlam bir vücut: Şüphesiz ki çekicidir. Ama çokta abartmamanız şartıyla.
10. Bacak bacak üzerine atmak: Erkeksi bir vücut dilidir, iyidir. Ama hemen yanınızda insanlar oturuyorsa yapmayın.
11. Yavaş yürümek: Tabi kaplumbağa hızında değil. Normalden biraz daha yavaş sadece. Bir aceleniz olmadığı halde çok hızlı yürümek gibi bir alışkanlığınız varsa bundan vazgeçin, çünkü bu sizin dışarıdan bakınca rahat, sakin olmadığınızı gösteriyor. Ve böyle birinin yanında bir bayan kendini nasıl rahat hissedebilir?
12. Ayakları yere sert vurmak: Yürürken yapılan bir başka yanlışta budur. Özellikle kösele ayakkabıyla çekilmez bir hal alır. Yanınızdaki bayanla konuşurken sizin sesinizi duymasını istersiniz, ayakkabınızın çıkardığı sesi değil.
Öneriyorum: Ücretsiz 60 Gün Flört Eğitimi
Kadınları Etkileme Yolları — Sesinizle Etkileyin
13. Tok bir ses: Kadınları sesinizle etkilemek istiyorsanız, tabiki ilk sırada bu var. Erkeksi ve tok bir ses her zaman büyülüdür.
14. Dilbilgisini doğru kullanmak: Bu da çekicidir, çünkü bu sizin eğitimli ve kültürlü biri olduğunuzu gösterir.
15. Canlı bir ses tonu: Kalın, tok bir sese sahip olabilirsiniz ama aynı zamanda enerjikte olmasını istersiniz bunun. Çünkü monoton bir ses sıkar bir müddet sonra.
16. Yavaş konuşmak: Hızlı konuşmak özgüvensizliğin bir göstergesidir. Bu özellikle sosyal ortamlarda kesinlikle geçerli olan bir şey. Sosyal ortamlarda yavaş ve tane tane anlaşılır bir şekilde konuşmayı deneyin. Farkı kendiniz göreceksiniz.
17. Yüksek bir ses tonu: Yukarıda saydıklarımızın hepsini alıştırdınız kendinize diyelim, sesiniz duyulmuyorsa fazla bir etkisini görmeyeceksiniz. Bulunduğunuz ortama göre daha yüksek sesle konuşmalısınız.
18. Hormonlarınızın Esiri Olmayın: Yapılan araştırmalara göre erkeklerde testosteron arttıkça ses tonu düşüyor. Erkeğin sesi, hormonlarına bağlı olarak değişebiliyor.
Böyle durumda kontrollü davranarak sesimizi daha tok ve kalın tutmak gerekiyor. Sonuçta yine bir yapılan araştırmaya göre kadınlar kalın sesli erkekleri, daha çekici buluyor. O zaman sesimizi geliştirmek için teknikleri uygulamak gerekiyor.
19. Bol Su İçin: Su hayatımızın vazgeçilmezidir. Günde en az 8 bardak su içmek sağlık için gerekli olduğu kadar ses telleri içinde çok gerekli. Erkeğin sesi için ses tellerinin titreşip, çatallanmadan rahat ve gür çıkmasını sağlar.
Maçlarda boğaz kurur mesela çok bağırmaktan ve bir süre sonra ses telleri yorularak ses bozuk çıkar. lareks (gırtlak) su içince rahatlar ve gevşer. Nem ses telleri için çok önemlidir. Erkeğin Sesi böylece daha tok çıkar.
20. Uyku Düzeni: Düzenli uyku gece uykuda salgılanan Melatonin hormonu için çok önemli. Bilimsel Araştırmalara göre Melatonin hormonunun kanserden koruduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Özellikle gece 24.00 den önce uyku dalmak melatonin hormonunu olumlu etkiler. Dolayısıyla ses dalgalarının çıktığı gırtlağımızı, kanser hücrelerinden korumak için uykumuz düzenli olmalı.
21. İçeceklere Dikkat: Sigara, Alkol, Kafein (çay, kahve) ve Süt ürünlerini oldukça az tüketin. Mümkünse sigara ve alkolden uzak durun. Bu tür ürünler ses tellerinin kurumasına ve balgam artışına sebep olur. Dolayısıyla bunları hayatımızdan çıkarmak ses tonumuzu etkiler. Ses Kalınlaştırma Teknikleri için uygulama kolaylığı sağlar.
22. İlaçlar: Zorunlu haller dışında Mentollü nefes açıcıları, şekerleri ve pastilleri ihtiyatlı kullanın. Çünkü bu tür ilaçlar ses tellerinin kurumasına sebep olur. Dolayısıyla Ses kalınlaştırma teknikleri başarısız kalır.
23. Düzenli Alıştırmalar Yapın: Siyasetçilerin, Tiyatrocuların, topluluk önünde konuşan, seminer veren kişilerin ortak sırrı budur. Ses alıştırması yaparlar, sonrasında seslerini optimum düzeyde kullanırlar.
Kadınları etkilemenin yolları arasında vücut şeklimizde çok önemli, asla öne eğik konuşmayın öne eğildiğinizde ses tellerinize bası yapmış olursunuz. Alıştırmalarımızı ev ödevi gibi her gün 30dk zaman ayırarak düzenli yapmalıyız.
24. Solumanızı Düzeltin: Doğru ve kontrollü nefes egzersizleriyle ses tellerimiz kontrolümüz altında olur. İstediğimiz ton alıştırmasını rahatlıkla yapabiliriz. Öncelikle elinizi karnınızın biraz üstüne koyun orası diyafram kasıdır. Aldığımız nefesle içimize çektiğimiz hava sanki karnımıza kadar geliyormuş gibi derin solumalıyız.
Hızlı konuşmak özgüvensizliğin bir göstergesidir.
Kadınları Etkilemenin Yolları — Bakımlılığınızla Etkileyin
25. Kısa tırnaklar: Bu olmazsa olmaz bir şey. Unutmayın, kendine özen göstermeyen başkasına neden göstersin ki. Kadınlar bunu çok iyi bilir o yüzden, her küçük detay önemli.
26. Yüzünüze uyan bir saç kesimi: Berbere gittiğinizde başka bir artistin saç stilini istemeyin. Sizin yüzünüze uymuyorsa, en güzel saç bile özensiz görünecektir.
27. Sakal bakımı: Özellikle biz Türk erkeklerinin dikkat etmesi gereken bir konu bu. Çünkü Türk erkeklerinin sakalları genelde bakır tel kadar keskin oluyor. Ve bu da özellikle öpüşme anlarında bir sorun. Sakal bakım ürünlerini her gün mutlaka kullanın.
28. Sakalsız bir yüz: Bu da yüz tipinize ve tarzınıza göre değişen bir şey aslında. Ama sakallarınız gerçekten sertse, tamamen kurtulmanız daha iyi olabilir. Çünkü sakalın bakımı sanıldığından zordur.
29. Parfümünüz: Kaliteli bir parfüm her zaman fark yaratır.
30. Canlı bir cilt: Kuru bir cilt her zaman iticidir. Çünkü insanı olduğundan daha yaşlı veya bakımsız gösterir. Nemlendiriciler ve kişisel bakım yağları burada da imdadımıza yetişiyor.
Kadınları Etkileme Yolları — Giyiminizle Etkileyin
31. Kot, tişört, deri ceket üçlüsü: Günlük giyimde tercih edebileceğimiz şeylerin başında belki de bu geliyor. Her ortama uyan ve “kötü çocuk” izlenimi veren bir üçlüdür.
32. En fazla üç renk: Giyimde dikkat edilmesi gereken bir başka konuda giydiklerinizin rengidir. Toplamda en fazla 3 renkten oluşmalı o gün giydikleriniz.
33. Giydiklerinizin renklerinin uyumlu olması: Bu elbette kadınlar tarafından en çok dikkat edilen şeylerden biridir, özellikle giyim konusunda. Mesela kemerinizin rengiyle ayakkabınızın rengi birbirine uyuyor mu?
34. Giydiklerinizin tarz uyumu: O gün klasik giyecekseniz, bütün giydiklerinizin klasik tarzda olmasına özen gösterin. Sporsa, spor. Günlükse günlük.
35. Ucuz hemen belli olur: Ucuza güzel giyinmeyi herkes ister ama kadınlar bunun kokusunu alabilir 1 kilometre öteden. Her ayrıntıya dikkat edin o yüzden.
Toplamda en fazla 3 renkten oluşmalı o gün giydikleriniz.
Kadınları Etkilemenin Yolları — Aksesuarlarınızla Etkileyin
36. Gözlük seçimi: Modaya uymayın, kendi tarzınıza uygun olanı seçin. Önce yüz şeklinizi bulun: https://www.giyimvemoda.com/moda-soz...ri-nelerdir/77
37. Bileklik takın: Bizi diğer erkeklerden ayırma olasılığı olan her ihtimali değerlendirmeliyiz. Yine burada kalite önplana çıkıyor.
38. Kolyeden uzak durun: Erkeksi olduğu sürece sorun yok ama en iyisi uzak durmak, kadınları etkilemek istiyorsanız.
39. Yüzükler: Yüzük iyidir. Kocaman, osmanlı padişahı tarzında yüzüklerden olmadığı sürece.
Kadınları Etkilemenin Yolları — İyi Bir Arkadaş Olarak Etkileyin
40. Diğer Erkeklerin Varlığı Sizi Etkilemesin: Ona bir şey söylemeden önce her zaman iki kez düşünmelisiniz, hele ki bu başka bir erkekle ya da onun hoşlanmayacağını tahmin ettiğiniz türden bir konuyla ilgiliyse. Çağrılarınıza cevap vermiyorsa veya dikkatini kafedeki başka bir erkeğe veriyorsa, küçük bir çocuk gibi köşeye sinmeyin. Ve en önemlisi de bu sebeple ona karşı tavır takınmayın.
41. Geceleri Onun Düşüncelerini Meşgul Edin: Gece vakti, aranızdaki samimiyeti artırmanın en iyi zamanıdır. Geceleri arada sırada ona telefonda mesaj yazarak başlayın ve onu geceleri daha sık aramakla devam edin yolunuza. Onun ilgisini çeken şeylerden konuşmaya devam edin. Zamanla size daha fazla ısınacak ve hatta her gece sizinle konuşmayı dört gözle bekleyecektir. Kadınları etkileme yolları arasında en önemli konulardan biridir bu.
42. Ona Açılın: Hoşlandığınız kızla aranızda bir bağ oluşturabilmenin en iyi yolu onunla hiç kimsenin bilmediği gizli bir ilişki oluşturmaktır. Sadece ikinizin olduğu ve geceleri paylaştığınız gizli sohbetler ilişkinizi çok daha heyecanlı ve gizemli hale getirir. Şimdi bunu bir sonraki seviyeye taşıyın ve hoşlandığınız kızla kendiniz hakkında başka kimsenin bilmediği sırları paylaşın.
Özellikle eski ilişkilerinizden bahsedin. Bir kaç gece sonra bu tür bir konuşmanın cinsel bir temaya dönüşmesi çok muhtemel. Ya da onun tanımadığı bir kızla yaşadığınız sorunlardan bahsedin. Neler olduğunu merak edecek ve her gece sohbetinizde o gün neler yaşadığınızı merak edecektir.
43. Arkadaşlarını Kazanın: Arkadaşlarının çoğunu tanıyorsanız onlara karşı ılımlı olun. Bu elbette zorunlu değil ama kız arkadaşınız arkadaşlarıyla sizin hakkınızda konuşmaya başladığında, sizin hakkınızda iyi şeyler söylemeleri her zaman iyi bir şeydir.
Etkilemeye çalıştığınız kızın en iyi arkadaşı olarak gördüğü bir kız arkadaşı var mı? Eğer en iyi arkadaşı varsa, en başta gözüne girmeniz gereken kişi odur. Ona karşı da nazik olun ve onunla arkadaş olmaya çalışın. Ve bu en iyi arkadaş, sizinde iyi bir arkadaşınız olduğunda, “yanlışlıkla” hoşlandığınız kızdan bahsedin. Eğer en iyi arkadaşı etkilemişseniz, sizin tarafınızı tutarak, hoşlandığınız kızı ikna etmeye çalışır. Ve bu işinizi büyük oranda kolaylaştırır.
44. Kendinize Bağımlı Hale Getirin: Bir kadını etkilemek için onu kendinize bağımlı kılın. Sizin için çıldırdığından emin olmadığınız sürece ona aşık olduğunuzu söylemeyin. Onunla güzel vakit geçirmeye odaklanın, ama elbette onu etkilemek için çok çabalamayın. Onun kalbini kazanmaya çalıştığınızı çok fazla belli ederseniz (örneğin çiçekler alarak ya da romantik şeyler söyleyerek) ilişkinin bütün gizemini yok etmiş olursunuz.
45. İlk Anlar: Konu kadınları etkilemenin yolları olunca bir çok şey o kadına bıraktığınız ilk izlenime bağlıdır. Erkekler bakımlı ve neşeli bir enerjisi olan kızlara tutkundurlar. Ve kızlar da bundan farklı değil aslında. Yakışıklılık, temel kriterlerden biri değil kızlar için ancak bakımlı olmak ve doğru enerjiye sahip olmanız bir kızı etkilemek için elzem konular arasında. Bir sokakta yürürken ya da bir kafe de otururken yanınızdan bir kız geçtiğinde onun hakkındaki ilk gözlemleriniz nelerdir?
Yüzünü kesinlikle fark edersiniz, vücudunu ve davranış şeklini de. Kızlar da aynı şeyleri fark ediyorlar.Bu içgüdüsel bir şey. Sizi fark ettiğinde sadece bir kaç saniye içinde hakkınızda bir fikir sahibi olur. İşte bu bir kaç saniye için hazırlıklı olmalısınız.
Kadınları Etkileme Yolları — Karakterinizle Etkileyin
Bu konuda gerçek bir uzmandan tamamen ücretsiz 60 günlük bir eğitim almak isterseniz, karizmasirlari.com u ziyaret edin. Yazının bundan sonrası maddeler halinde olacak, başlıklar kendini açıklıyor zaten.
46. Zeki Olmak.
47.Espirili Olmak.
48. Kültürlü Olmak.
49. Saygılı Olmak.
50. Çok fazla ilgiye boğmamak (özellikle ilk flört döneminde)
51. Kolayca elde edebildiği biri olmamak.
52. Gizemli Olmak.
53. Sosyal Biri Olmak.
54. Hemen sevgi moduna geçmemek.
55. Duygularını hemen açmamak.
56. Her zaman müsait olmamak.
57. Yaşam dolu olmak.
58. Maceracı olmak (her zaman garantici olmayın)
59. Cesur Olmak.
60. Eğlenceli Olmak.
61. Bir Hayat Amacının Olması.
62. Bir Enstrüman Çalmak.
63. Hayatı Çok Ciddiye Almamak.
64. Cömert Olmak. (Tabi her şeyi siz ısmarlamayın)
65. Sakin Olmak.
66. Pozitif Olmak.
67. Bakımlı Dişler.
68. Orjinallik. (Kendi tarzının, fikirlerinin olması)
69. Bir çok alanda tecrübeli olmak.
70. Onunla uğraşmak, hafiften dalga geçmek.
71. Seçici Olmak.
72. Lider Olmak.
73. Karizmatik Olmak.
74. Alçakgönüllü Olmak.
75. Eğlenmeyi seven biri olmak.
76. Dikkatli olmak (Elinden geldiğince tabiki)
77. Israrcı olmak. (Konu kadınsa çok ısrarcı olmak iyi değil, sizden kaçar. Ama iş ve diğer konularda ısrarcı olmak sizin kararlı ve istediğinizi alan biri olduğunuzu gösterir)
78. Saygı duyulan biri olmak.
79. Organizatör olmak.
80. Güzel bir gülümseme.
81. Romantik olmak (Abartmadan)
82. Bir şeyler öğretmek.
83. Kendini nasıl taşıdığın. (Bkz. Kadınları Vücut Diliyle Etkilemenin Yolları bölümü)
84. Hazır Cevap Olmak.
85. Detayları İyi Görmek.
86. Bir çok konuda bilgili olmak.
87. Planlayıcı olmak. (Güzel aktiviteler planlamak)
88. Kaslı bir vücut.
89. Doğal Olmak. (Başkalarının ne düşündüğüne takılmadan, kendi fikirlerini, kendi hayatını yaşamak)
90. Sözünün eri olmak.
91. Dürüst Olmak.
92. Kulağına Fısıldamak. (Gizli bir şey söylüyormuş hissi her zaman ilginçtir. Nadiren kullanılması gerek)
93. Meşgul biri olmak. (Her dakika ulaşılabilir olmayın)
94. İyi bir saç.
95. Çocuklarla İyi Geçinmek.
96. Disiplinli biri olmak. (Özdisiplinden bahsediyorum burada. Başkalarını disipline etmek, despot, sinirli biri gibi görünmenize neden olabilir)
97. Dominant olmak.
98. İyi Giyimli Olmak.
99. Ünlü biri olmak (Bir çok insanın sizi tanıyor olması)
100. Tutkulu biri olmak.
101. Enerjik olmak.
102. Olgun biri olmak.
103. Kararlı biri olmak.
104. İyi bir göz teması kurmak.
105. Çiçek alın (özel olmayan günlerde)
106. Güçlü bir karakter (Yani çok acil bir şey olmadığı sürece, sakinliğinizi korumanız)
107. Ne zaman özür dileyeceğini bilmek.
108. Sizi çıldırttığında bile saygılı olmak.
109. Daha açık renkte giysiler. (Bir araştırmaya göre daha fazla dikkat çekiyor. Kırmızı özellikle)
110. Centilmen olmak.
111. Korumacı olmak (Yine, abartmadan lütfen)
112. Mükemmeliyetçi olmamak.
113. Ona yaranmaya çalışmamak.
114. Onu iltifatlara boğmamak.
115. Böbürlenmemek.
116. Kendin değil, dostların hakkında iyi konuşmak, onları yüceltmek.
117. Etraftaki erkeklerden daha iyi, donanımlı olmak.
118. “Oyuncu” olmamak. (Tavlamaya çok takıntılı olmayın yani.)
119. Oyuncu olmamak (Bilgisayar oyunlarına çok kapılmayın)
120. Sporcu olmak. (Her gün en az yarım saat spor yapmak)
121. Tertipli olmak.
122. Kişisel hijyen ve temizlik.
123. Biraz “kötü çocuk” olmak.
124. Kadınlara ne zaman, ne söyleyeceğini bilmek.
 
Üst