• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kafede veya restaurantta yanınıza yanaşan kedi veya köpeklere yemeğinizden verir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Kafede veya restaurantta yanınıza yanaşan kedi veya köpeklere yemeğinizden verir misiniz?

Veririm tabi :sigara

Ben veriyorum dayanamıyorum öyle baktıklarında, yiyemiyorum onlar açken gözlerinin önünde. Ilk onların karnını doyururum.

veriyorum sonra bi daha veriyorum bi daha veriyorum bi daha veriyorum sonra yeter ulan bana kalmadı diyip vermiyorum.

veririm yani sonuç olarak.

Köpek yaklaşırsa komple yemeği verebilirim oda mecburi :D Çünkü korkum vardır köpeklerden fakat kedilere evet elimle yedirmişliğim bile vardır...

Ben hep içerde yiyorum. ama okuldayken hep yapardım.

Evet ?

Vermiyorum. Herkes için söylemiyorum ama bazı insanlar yemek vermeniyi yardımsever, hayvan sever algısı yaratmak için yaptığını düşünüyorum...
Kaldı ki hayvanlardan ürken,korkan insanlar var. Yemek verilen mekanda hayvan acıktığında tekrar yemek yemek için döndüğünde ordaki insanların temel vereceğini düşünerek ayrılmıyolar ve ordaki insanlar rahatsız olabiliyorlar.
Kimseyi dolaylı da olsa rahatsız etmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum..
Eğer gerçek bir iyi niyet ve hassasiyet varsa, mekandan uzaklaşıp onları beslemek gerekir. Tabi bu samimiyetsiz ve ucuz davranış sergileyen insanlar için uğraştırıcı bir eylem olduğu için herkes en kolay olanı yani tabağından bir parçayı hayvan atarak kendini tatmin etmeye devam edecektir diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Geri