Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle güzel plan yapılmalı ve kararlar değerlendirilmeli. umutlu ve hayatla barışık olmalı. bunların hepsinden önce kişi kendisiyle barışık ve kendini sevmeli. Etrafındaki fırsatları değerlendirmeli. Tecrübesi olan insanlarla konuşup olumlu yönlerini kendisine yol çizmede kullanmalı.
aaa ne kadar da bensiniz. Bu konuda kendimi nadir hissediyordum. Başkaları da varmış. Şöyle diyeyim ki sizden beterleri var. Misal ben. Zira 37 yıl heba olmuş bir hayatım var. Ama ben hiç vazgeçmedim ve umudumu hiç yitirmedim. Bu nedenle son 1 yıl her şeye yeniden ve en başından başladım. Önce inandım. İnanç en önemlisi. Sonra Hayatımdaki kötülükleri kendimden uzaklaştırdım. Bana zarar veren her şeyi. Daha sonra hayat şartlarımi iyileştirmeye çalıştım. Ayrica beni mutlu eden şeylere de vakit ayırıyorum.
Iyi bir şeyler olmak zorunda ve olacak da. Belki yarın belki yarından da yakın
Sadece karar verin ve YAPIN. ertelemeyin.
Sormuşsunuz madem. Size düşen benim fazladan heba olmuş 8 yılımı düşünerek benden beterleri varmış demek ve o bile inancını yitirmeyip yeniden başlamış diyerek kendinizi motive etmek. Hala çok gençsiniz ve sizi temin ederim sizin yerinizde olmak isteyen insanlar olabilir.
Güzel bir hayat diliyorum sizin için.