• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karalamaca

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lydia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lydia

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 3 Ay
Gece geçiyor, gözlerimde uyku sersemliği ve ben yıldızları izlerken sen geliyorsun aklıma düşlediğim tek rüyam özlediğim tek adam hani olmasan aklımda, ne güzel olur yokluğunu yok etsem varlığını hiç bilmediğim bi güne dönsem ve seni hiç özlemesem.Bu günde bitmedin bu günde gitmedin merhaba uykusuzluk bak yine ben geldim..

Tünaydın gökyüzü olabildiğince mavisin bugün, güneş göz kırpıyor saklambaç oynar gibi, yine mevsim sonbahar ılık bir yağmur esintisi.Yapraklar ağaçları terk ederken rüzgarın seline kapılıyor saçlarım.Gözlerim pamuk şeker sırası için yarışan çocuklarda ve satıcının halinden memnun telaşlı gülümsemesi ''durun çocuklar hepinize yetecek kadar pamuk şeker var'' demesi.Adımlarken sokakları her evin penceresinde balkonunda al bayrağım gurur kaynağım dalgalanıyor.Benim güzel ülkemin asil insanları iyi ki varsınız iyi ki varız...

Biriken kelimeler var kalemimde sana dair, kağıdım olurmusun dedi şair.Kağıdım olurmusun ?

Teröristle konuşulmaz siyaset yapılmaz kafasına sıkılır sevaba girilir...A.Çatlı

Geri