• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌙 Karanlık Tema & ☀️ Aydınlık Tema Artık Aktif!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Merhaba,

Uzun süredir beklediğim Karanlık Tema ve Aydınlık Tema artık aktif!
Artık göz zevkinize ve ortamınıza göre istediğiniz temayı kolayca seçebilirsiniz.

🌗 Nasıl Değiştirebilirim?​

1. Sağ üst köşedeki profil menüsüne gelin.
  2. Ara butonunun hemen yanında bulunan ''Tema Değişkenleri'' butonuna tıklayın.
  3. İstediğiniz temayı seçip anında görünümü değiştirin!

Görsel olarak aşağıdaki resimde nasıl yapıldığını görebilirsiniz:

1761346266589.png

Tema Önizlemeleri​

☀️ Aydınlık Tema:
  • Ferah ve sade bir görünüm
  • Gün ışığında kullanım için ideal

1761346225326.png

🌙 Karanlık Tema:
  • Göz yormayan, modern bir atmosfer
  • Gece kullanımında rahat okuma deneyimi

1761346196602.png

Temalar hakkındaki düşüncelerinizi bu konu altında bizimle paylaşabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi forumlar
Yönetim Ekibi

Eline sağlık hocam, öncesinde sanırım mobil cihazlarda ki sistem temasına göre karanlık oluyordu. O şekli sıkıntılıydı, bazı alanları okuyamadığım için telefonu gündüz moduna almıştım. Şuan temayı karanlık moda aldım herşey olması gerektiği gibi olmuş. Gecenin bu saatlerinde aydınlık mod göz yoruyordu.

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
Eline sağlık hocam, öncesinde sanırım mobil cihazlarda ki sistem temasına göre karanlık oluyordu. O şekli sıkıntılıydı, bazı alanları okuyamadığım için telefonu gündüz moduna almıştım. Şuan temayı karanlık moda aldım herşey olması gerektiği gibi olmuş. Gecenin bu saatlerinde aydınlık mod göz yoruyordu.

Bende genel olarak karanlık temayı kullanıyorum akşam itibari ile. Tek tuşla herşey artık çok daha basit.
Göz yoran veya hatalı bulduğun bir alan olursa teknik yorum bırakabilirsin Kerem, beğenmene sevindim. Teşekkürler.

Eline emeğine sağlık kardeşim 10 numara 5 yıldız olmuş

Emeğine sağlık, gayet güzel gözüküyor.

Geri