• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Her takım en çok, kötü oynadığı maçlarda 3 puan kazanmayı ister ve sever. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında rakibi son 15 dakikada 10 kişi kalmasına rağmen vasatı aşamazken ev sahibi de onlardan farksızdı.

Antalyaspor maçında ölüp ölüp dirilen ve Nani'nin "temdit firkiğiyle" galip gelen Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında vasat oyunla şaşırttı. Yıldızlar kalitelerini sahaya yansıtamazken, kötü oyunla gelen ikinci galibiyet ve 6 puan teselli oldu.

Maça iki ekip de durgun başladı.

Del Valle'den müthiş şut

Maçta ilk şut 12'de Del Valle'den geldi. Sol kanattan gelen Venezuellalı, sağ ayağıyla uzak köşeye vurdu, top adeta 90'ı yaladı ve santimetrelerle auta gitti.

Van Persie bomboş atamadı!

29'da Van Persie, Fenerbahçe adına yüzde 100'lük golü kaçırdı.

Ozan Tufan'ın defansın arkasına attığı pasa Hollandalı çok iyi koşu yaptı ve topu kontrol etti. Isakksson'la karşı karşıya kalan Van Persie top sol ayağında olmasına rağmen istediği vuruşu yapamadı. Meşin yuvarlak İsveçli kalecide kaldı.

Ozan'dan nokta pas...

Josef affetmedi!

42'de Nani'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Josef arka direkte, Veysel'den önce topu kontrol etti ve boş kaleye golü attı. Veysel, o bölgede Josef'ten önce araya girmeliydi.

İlk yarı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

Vasat futbol...

İkinci yarıda Kasımpaşa 1-0'lık yenilgiden olsa gerek, biraz uyanır gibi oldu ancak yine ciddi bir pozisyon üretemediler.

Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe'de "bitse de gitsek" moduna geçince vasat futbol az sayıdaki seyircinin kaderi oldu.

Van Persie yine zoru başardı

58'de Josef, Şener'e harika bir pas attı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Şener, altıpastaki van Persie'yi gördü ancak Hollandalı yakın mesafeden topa istediği gibi vuramadı. Meşin yuvarlak auta gitti.

Pereira acımadı, ikisini de çıkardı

62. dakikada Fenerbahçe'de iki oyuncu değişilikiği oldu.

Hiçbir varlık gösteremeyen Nani ve iki gol kaçıran Van Persie çıkarken, ALper Potuk ve yeni transfer Lazar Markovic oyuna dahil oldu.

Kasımpaşa 10 kişi!

76'da Veysel, yaptığı faulden ötürü sarı kart gördü. Tecrübeli oyuncu hemen ardından hakeme tepki olarak topa da vurunca, Deniz Ateş Bitnel direkt olarak kırmızı kartını çıkardı. Veysel ikinci sarı kartı görmeden direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Veysel'in küfür ettiği iddia edildi.

Fener maçı bıraktı!

Kasımpaşa'nın 10 kişi kalması Fenerbahçe'yi maçtan daha da uzaklaştırdı. Kasımpaşa yüklense de futbolcular semtin havasına kendilerini fazla kaptırdıkları için kendilerini fazla zorlamadılar. Volkan Demirel'i zorlayacak bir pozisyon üretemediler.

6 dakika uzatma!

Fenerbahçe -Antalyaspor ve Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçlarında çok konuşulan uzatma dakikaları konusu bu maçta da gündeme geldi. Hakem karşılaşmayı 6 dakika uzattı.

90+3'te yakalanan kontratakta Fernandao'nun yayın üstünden şutunu son anda Isaksson çeldi.

İki takımın da kötü oynadığı maçtan galip ayrılıp 3 puanı alan Fenerbahçe oldu.

Kadlec - Topal hata yapmadı

Defans bölgesindeki eksikler sebebiyle göbekte Kadlec - Topal ikilisi görev yaparken, iki oyuncu da hata yapmadı ve görevlerini başarılı şekilde yerine getirdi.
 
Üst