• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kayıp Sembol (Dan Brown)

Üyelik Tarihi
6 May 2016
Konular
296
Mesajlar
1,891
MFC Puanı
10,100
Hikayenin başrolünde yine Robert Langdon var. Sabahın erkek saatinde telefon gelir ve en yakın arkadaşlarından bir tanesinin sekreteri Langdon’u Wahington’daki konferansta konuşma yapması için çağırır. Yanında yıllar önce arkadaşının ona saklaması için verdiği paketi getirmesini de ister. Langton konferans salonuna geldiğinde salonda kimseyi bulamaz. Telefonda ne olduğunu anlamaya çalışırken karşısında gizemli bir ses bulur ve dahası giriş salonunun ortasında kesik bir el ortaya çıkar. El Langdon’un en yakın arkadaşının elidir ve telefondaki ses arkadaşını tekrar görmek istiyorsa Washinton’daki gizlenmiş sırrı gece yarısına kadar bulmasını ister.

Langdon daha ne olduğunu anlamaya çalışırken işin içine CIA’de girer ve adama istediklerini vermemeleri dahilinde ulusal bir krizin yaşanacağını belirttir. Langdon tek bir adamın bir gizem ile nasıl kriz yaratacağını anlayamaz. Dahası gizemin tamamen palavra olduğunu düşünmektedir.

İnanılan gizlenmiş sır insanı Tanrı’ya dönüştürebilmektedir. İnanışa göre bu gizlenmiş sırrı bulmak için Washinton’da gizlenmiş olan piramitin bulunması gerekir. Piramit aslında bir haritadır ve sırrın nerede saklı olduğunu gösterir. Bunun üzerine Langton ilk olarak piramiti bulmaya çalışır ve bunun için çok çaba sarfetmesine gerek yoktur. Fakat piramit tamamlanmamıştır ve dahası üzerindeki mesaj çok basittir. Langdon daha sonra ona saklaması için verilen paketin piramiti tamamlayan parçası olduğunu anlar fakat piramiti inceledikçe haritayı ortaya çıkartmanın ne kadar zor olduğunu anlar.
 
Üst