• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaynanam Oğlumu Yanına Çekiyor Ne Yapmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
Çocuğum onlara.cok bağlı
Oraya gitti mi eve gelmek istemiyor
Yardım...

kaynananın çayına zehir koy.kesin çözüm.

kaynanayi oldur zehirle diyenler sizin annenizde birilerinon kaynanasi olacak nekadar gaddarsiniz ya :D
bence Guzel bisey cocugunla olgilenmeleri ona duskun olmalari.
benim yigenim 1 bucuk yasinda babamdan asla ayrilmaz.. babamin ilgisi sevgisi cok baskadir torunlarina.. kendi kaynanam ve kayinbabaminda oyle olmasini cok isterim ama onlarda pek yok bu durum :p

sen niye bunu diyorsun hep anamız kardesimiz var sukur de yapana yapıcan arkadas insan gibi muamele etsin onlarda ne cekiyon kadının yanında oğlunu cekicen niye evlendirdin al tursusunu kur o zaman :D iyidir iyi zehir candır ya

kaynanayi oldur zehirle diyenler sizin annenizde birilerinon kaynanasi olacak nekadar gaddarsiniz ya :D
bence Guzel bisey cocugunla olgilenmeleri ona duskun olmalari.
benim yigenim 1 bucuk yasinda babamdan asla ayrilmaz.. babamin ilgisi sevgisi cok baskadir torunlarina.. kendi kaynanam ve kayinbabaminda oyle olmasini cok isterim ama onlarda pek yok bu durum :p
Uzaktan davulun sesi hoş gelir demişler hennacim
Sevmeleri güzel.bir şey tamam
Ya çocuğu anneye karşı doldurmaları,yüz vermeleri
Çocuğun seni dinlememesi
Söz hakkı olmamasına ne demeli

Uzaktan davulun sesi hoş gelir demişler hennacim
Sevmeleri güzel.bir şey tamam
Ya çocuğu anneye karşı doldurmaları,yüz vermeleri
Çocuğun seni dinlememesi
Söz hakkı olmamasına ne demeli

yok kimse cocugumu bana dolduramaz . yada cocugm beni cogneyemez. cocugun seni dinlemedigi karsi geldigi zaman onlarin yaninda bi guzel dov, doverkende biraz cocugaymis gibi kiz ofkelen bidaha yapmazlar :p

yok kimse cocugumu bana dolduramaz . yada cocugm beni cogneyemez. cocugun seni dinlemedigi karsi geldigi zaman onlarin yaninda bi guzel dov, doverkende biraz cocugaymis gibi kiz ofkelen bidaha yapmazlar :p
Öyle olmuyor işte n yaparsak yapayım kötüyüm zaten sahipleniyorlar taşa tutarlar
Bahane arıyorlar

gene dediğime geleceksiniz.zehirleyerek öldürmek en iyisi.

Geri