• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kelepçe

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ros

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 1 Ay
Mesajlar
1,178
Tepkime puanı
4,570
0000000687038-1.jpg



Şeytan bir kere girmeyegörsün insanın içine Yaptırmayacağı iş yoktur sahibine...

Yeter, Mimoza, Gonca, Beyza, Sultan, Zeyno, Merve... Ve diğerleri... Bir avuç kader mahkûmu kadın!

"Büyük konuşmasın hiç kimse! 'Böyle bir olay benim başıma gelmez!' demesin. 'Asla' diye başlayan cümleler kurmasın. Hiç ummadığınız bir anda, kapkara bir çukurun dibinde bulabilirsiniz kendinizi. Tıpkı benim gibi..." diyor Beyza.

Bir de Mine var aralarında. Dört duvarın dışında bambaşka bir dünyanın olduğundan habersiz, anasının yatağını, yemeğini ve günahını paylaşan, "Hiç uçurtma uçurmadım ben Kumdan kaleler yapmadım hiç Sokaklarda oynayamadım Çocuğum ben ama Çocukluğumu yaşayamadım!" diyen ve eksik büyüyen bir çocuk.

Her birinin ayrı bir hikâyesi var. İç burkan, hüzünlü; ama bir o kadar da heyecan verici ve çarpıcı…

Yazar: Canan Tan
Yayınevi : Doğan Kitap
Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe​
 
Geri
Üst