• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Keşişlerin Yükselişi Cengizhan 2 Oyunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AngryBird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AngryBird

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
14 Yıl 3 Ay
Selamlar arkadaşlar ;

Bu zamana kadar bir çok oyunda keşişler hep ezildiler büzüldüler. Ama tarihsel içeriklere dayanarak yapılmış olan Cengizhan 2 oyununda tamda olması gerektiği kadar güçlü keşişi arkadaşlarımız.

Sizlerde gelin bize katılın. Oyun içi nickim "Erlikhan" Hepinizi beklerim mesaj atın oynayalım

Oyuna bir göz atayım derseniz...
CengizHan2

Cengiz Han 2 oyununu bende oynuyorum.
48. seviyede okçum var.
Keşiş sınıfı açıp seninle oynarız "Erlikhan"

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır Cengiz Han 2 gibi bir oyun arıyordum.
Gerçekten çok zevkli ve eğlenceli bir oyun, yöneticiler çok ilgililer.
Binekleri gerçekten süper sırf binekler için oynanır.
Ücretsiz indirilebilen MMORPG online oyunu olması,%100 Türkçe içerikli olması oyunun artılarından biri.
Ayrıca görevleri yaparak hızlı bir şekilde level alabilir oyunun tadını daha rahat çıkarabilirsiniz.

Gerçekten güzel bir MMORPG oyunu 'Cengizhan 2'.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Oyun içeriğinde;özellikle Türklere yer verilmesi başta olmak üzere,dans ederek tecrübe,saygınlık, prestij gibi puanların kazanılması,bineklerin çeşitli yeteneklerinin olması,usta-öğrenci ilişkisinin bulunması,evlilik sisteminin bulunması,otomatik saldırı sisteminin olması,meslek sisteminin olması oyuna ayrı güzellik ve heyecan katmakla birlikte alışılagelinmiş bir MMORPG oyun anlayışı dışına çıkılmış olması gerçekten güzel.

Geri