• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kimin Camını Kırıp Kacarsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çocuklar annenizde bizimde payımız var :) Bizimlede ilgikensin :)
Bundan sonra Sezene anacığım mı desem :)

Monticim biliyor ben sıpalar evde kursta sporda bu kadın kaç parçaya bölünsün hı kaç :D burada lak lak yapcana MonteKristo cum bu kadına yardım edelim sıpalara biz bakalım demek yok ama:s66:

kalın Q lu kasem bu kadın sıpalarla mı ilglensin sizle mi ilgilensin hııı :D bu zavallı kadın kendine nasıl baksın diyen yok :D

Monticim biliyor ben sıpalar evde kursta sporda bu kadın kaç parçaya bölünsün hı kaç :D burada lak lak yapcana MonteKristo cum bu kadına yardım edelim sıpalara biz bakalım demek yok ama:s66:

kalın Q lu kasem bu kadın sıpalarla mı ilglensin sizle mi ilgilensin hııı :D bu zavallı kadın kendine nasıl baksın diyen yok :D
Çağır yardıma gelelim :)
Sana yardımcı buldumda giremiyor kapıda :)

Sezenim beni biliyorsun çocukları çok severim. Gel bak desen bayıla bayıla :zipzip: En sıkılmayacağım yer at beni çocukların yanına ben daha fazla çocuğum zaten :zipzip:

Sezenim beni biliyorsun çocukları çok severim. Gel bak desen bayıla bayıla :zipzip: En sıkılmayacağım yer at beni çocukların yanına ben daha fazla çocuğum zaten :zipzip:
Hemen çözüm üretiyoruz :)
Evlen çocuk yap :)

Bizimkiler duymasın bunu :D
Benim daha okul bitecek mesleğimi ele alacağım o en son ki iş
Annenin ağzından copy paste :D
Annene sorsak o daha bebek der :)
Okul öyle böyle biter...
Ne okuyorsun şuan :)

MonteKristo sen nerelerdesin...
Maddonnasız olmuyor :) Sezen farketmedim sanma kaçak

Geri