• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kısmetse Olur Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Kısmetse Olur Dizisi Oyuncu Kadrosu



Kısmetse Olur programı sonunda dizi oluyor. Daha önce Gençlik Ateşi olarak ekranlara geleceği açıklanan geçlik dizisinin isminin*Kısmetse Olur olmasına karar verildi.*Production House tarafından desteklenen dizinin Kanal D ekranlarında 2017 2018 yeni sezonunda yayınlanması kesinleşti.
Production House*Kısmetse Olur *dizisinin çekimlerine ise vakit kaybetmeden 14 temmuzda başlanacak. Çekimlerde ise ilk olarak daha önceki sezon Kısmetse Olur programına damga vuran Cansel Çördük yer alacak. Kısmetse Olur dizisi çekimlerinde her karakter kendisini oynayacak. Aslında daha önce de Kısmetse Olur programında senaryo yazıldığı ve bu senaryonun oynandığı yönünde iddialar vardı.*Kısmetse Olur *dizisi ile bu iddialar geride kaldı. *Kısmetse Olur *dizisinde Tuğçe ve Emre ise sevgili olarak yer alacaklar. Gerçekte hayatta ise küs oldukları biliniyordu.

Kısmetse Olur dizisi günlük dizi olacak. Bu durumda çekimler her gün devam edecek. Gelen şok bir iddia ile Nur Cimilli’nin gerçekten doğumundan sahnelerin de dizide olacağı konuşuluyor. Kısmetse Olur dizisi yarı gerçek yarı senaryo olacak.*




Dizibilgi
 

Henna

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Tem 2017
Konular
21
Mesajlar
1,062
MFC Puanı
90
Yok artik, Nelerle Karsilasicaz daha.
 
Üst