mum
Onursal Üye
- Forum Yaşı
- 18 Yıl 4 Ay
Kitap okuyor musunuz? Bu aralar hangi kitabı okuyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ejderha dovmeli kiz diye bi roman almistim, yarida kaldi malesef. Bu gidislede okuyamam heralde
Okuyorum.
Mahkum adı. Wattpad hikayesi.
Watpad nedir ya :sigara kendimi intihar edesim geldi oradaki kitaplara bakınca :sigara
Evet oyleymis 3 seriden oluşuyor baya kalin bi roman. Zaten arkasindaki kitop tanitimi ve gorusler ilgimi cekmisti. Okadar ovmuslerki bi hevesle aldim ama malesef yarida kaldim.
Filmi var o kitabın :sigara
Evet oyleymis 3 seriden oluşuyor baya kalin bi roman. Zaten arkasindaki kitop tanitimi ve gorusler ilgimi cekmisti. Okadar ovmuslerki bi hevesle aldim ama malesef yarida kaldim.
Izledinmi filmi nasil
kötülerine rastlamışsındır
ben seviyorum bikaç tane sağlam var.
Olmazmi 70 tane romanim var cogu polisiye. Ozellikle seri katil cinayet arastirmali polisiyelere bayiliyorum. Ama zor okumam ya, artik baya hemde
Polisiye merakı varsa Jean Christophe Grangé önerimdir :sigara
Olmazmi 70 tane romanim var cogu polisiye. Ozellikle seri katil cinayet arastirmali polisiyelere bayiliyorum. Ama zor okumam ya, artik baya hemdeanca film olarak izlerim:s76:
Vallahi edebiyatın garip akımı gibi bi acayipler :sigara
Önerdiğim adamın ölü ruhlar ormanı diye bir kitabı var. Beni benden aldı. Kitap okurken gerilir mi insan yaw :sigara
Daha çok fantastik kitaplar yazıyor Grangé dayı :sigara