• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Into The Night yayınlandı

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix dizisi La Casa de Papel'in 5. sezonunda rol alacağı günlerce konuşulmuştu. Oyuncunun hayranları, Tatlıtuğ'u fenomen dizide görmeyi beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bir süredir dizi projelerinde görülmeyen Kıvanç Tatlıtuğ’un, La Casa de Papel dizisinin final sezonuna dahil olduğu iddiaları herkesi heyecanlandırmıştı. Ancak Netflix’te yayınlanan La Casa de Papel 5. sezonun paylaşılmasının ardından söz konusu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Konuk oyuncu olarak yapıma dahil olacağı daha önceden duyurulan ancak bir türlü ortaya çıkmayan başarılı oyuncu, oldukça kilit bir noktada kendini gösterdi.
Oyuncunun hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşarken; Kıvanç Tatlıtuğ, Belçika yapımı Into The Night dizisinin 2. sezon final bölümünde izleyici karşısına çıktı.


INTO THE NIGHT 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Güneşin insan sağlığını tehlikeye attığı bir dönemi konu alan dizi, batıya kalan bir grup insanı konu alıyor. İlk sezonda uçakta yaşananları anlatan dizi, karakterlerin Bulgaristan’da bir sığınağa geçmesi ile devam etti. Yer altındaki yaşamlarını incelediğimiz hayatta kalanlar, kötü bir sürprizle karşılaşınca işler yine sarpa sarıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide görünmesiyle akıllara, aktörün başrolünü üstlendiği Netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi geldi. İzleyiciler Into The Night dizisinin 3. sezonunun sular altında geçeceğini düşünüyor.
 

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
Dimi canım la case kim sen sarı kafa kim :D:D
 
Üst