• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kıyafet,Rengi,Kişi Karakterini Anlamada Kolaylık Sağlar!

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
9439_mangohe5-300x200.jpg

Kıyafetler, dış dünyada bizi temsil eden en önemli unsurlardan biridir. Giyim tarzımız, kullandığımız renkler, kombinleme şekillerimiz farkında olmasak da bizleri ele verir. Şaşırtıcı olsa da, kıyafetlerimiz karakterimizi yansıtmaktadır. Gardırobunuzu açtığınızda gördüğünüz manzara, sizi ve hayata bakışınızı ortaya koymaktadır.

Kadınların dolaplarından eksik olmayan siyah parçalar, kuşkusuz ki kıyafetler içinde demirbaşlardan birisidir. Zor durumlar için mutlaka siyah bir elbise, bir gömlek veya bir etek gibi risksiz kıyafetlerin bulunması bir klasik halini almıştır. Ancak bunların haricinde, neredeyse tüm dolabın siyahlardan oluşması, bu kişilerin otoriter bir yapıya sahip olduğunu göstermektedir.

Gri rengin herkese hitap etmediği söylenir. Buna karşın, gri renkli kıyafetleri giyenler kendine güvenen kişileri temsil etmektedir. Kararlı ve atılgan bir kişi olduğunu gösteren bu kıyafetleri giyen kişiler, karakterleri ile doğru orantılı şekilde gri rengi çok iyi taşırlar.

Beyaz rengin asaleti ve temizliği su götürmez bir gerçektir. Beyaz ağırlıklı giyinmeyi sevenlerin açık yürekli bir insan olduğunu söylemek mümkündür. Sade, sakin bir hayat bu tarz kişiler için son derece uygundur.

Mavi renkli kıyafetler daha çok spor giyinmeyi seven kişilerin tercih ettiği kıyafetlerdir. Mavinin rahat ve stressiz bir hayat yaşayanların, hayatı kafasına çok takmayanların rengi olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda özellikle de iş hayatında mavi renk biraz daha profesyonel bir tavır sergilenmesini, iş görüşmelerinde ise verdiği olumlu mesajlar ile görüşmenin iyi geçmesinde etkili olduğu bilinmektedir.

Yeşil, hayatımızın her yerinde sakinleştirici ve huzur verici bir renktir. Hatta sırf bu nedenlerden dolayı liselerde ve ortaokullarda duvarların renklerinde yeşil tonlar kullanılması çocuklara ruhen ferah ve ahat bir ortam sunabilme düşüncesiyle yıllardır tercih edilmektedir. İçinde her zaman umut tohumları taşıyan ve mutlu, sürekli gülümseyen kişiler daha çok bu renklerdeki kıyafetleri tercih etmektedir.

Dişilik denilince akla tabi ki kırmızı renk gelmektedir. Tutkulu bir karakterin vazgeçemediği kırmızı renkli kıyafetler, hemen her kadının gardırobunda bulunması gereken renklerden birisidir. Özgüveni çok yüksek kadınlar bu renkteki kıyafetleri giymekten çekinmezler.

Sarı renkli kıyafetleri tercih eden bir kadın, eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Sarı tonlarını taşıyabilen bir kadın, hiçbir zaman sıkıcı bir insan olmayacaktır.
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
Hepsini giymeyi tercih edince Bukalemun oluyoruz dimi :D
 
Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
kesinlikle mavi ve bordo tercihimdir.
 
Üst