• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kiz-erkek ogrenci, ayni evde kalabilir mi ?

İnsanları yargılamadan önce herkes dönüp kendine bakmalı mümkünse kendinde kalmalı. Bu genişlik vs değildir. Sadece senden farklı düşünen ve farklı yaşam tarzı olan insanlara duyulan saygıdır. Dünyanın tek tip bir insan modelinden oluştuğunu düşünmek ne kadar saçmaysa, insanları bu duruma getirmeye çalışmak o derece saçma. :S

Elin zibidisiyle benim olan hiçbir bayan aynı evde kalamaz.

ha öyle ha böyle şahıslara bağlı tabi anne babalar abiler ablalar üzücü sorunlarla karşılaşabilir...

Boşuna dememişler ateşle barut yanyana durmaz diye

Kalabilir :s73:

Elbette kalabilir

Tabiki hayır . Hanginizin anne-babası izin verir şimdi geçin bunu :), bu özgürlük-çağdaşlık değil bazı değerlerin korunması lazım.

Kim nerede istiyorsa orada kalır.

Kalabilir neden kalamasın aynı odada olmadığı sürece.

2013 konusunu hortlatmışsınız :)

Kalabilir tabiki, herkes istediği gibi yaşar etrafındakileri rahatsız etmediği sürece.

Ben kaldım mesela, ay çok ayıp çok yanlış falan filan gibi düşünceler düşününenlere kalsın :)

Arkadaslar ayni soruyu kiz evlat sahibi olduktan sonra girip tekrar cevaplayin

Geri