• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kızlar Odası..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
As sendemi kizsin (:

Naz bebisimm kıymısıı sürr

Hoşgeldiniz kızlarrr :** nabersiniz

selam Rapunzel :*

iyiyim ben şahsen yemek molasındayım ya keyfime diyecek yok yemek yemek çok hoş bşişii yaah:f42::sigara

Hgdnz bebisler kalp kalo

EsiLa mm diyeti bozdun mu yoksa ya ben neden yaz mevsimi yaklaşırken gerçi bizim burda yanından geçmiyor halen :( iştahım bu kadar kabarıyor çıldırıcam hergün çikolatalar pastalar patlamış mısırlar :( :( ne yapmam lazım önerisi olan var mı ? Naz vioLeta ?

Kendini mutfaktan uzak tut canım :o valla bende de öyle patates kızartıcam şimdi :$ Rapunzel bence ara ara kaçamak yap hergün değilde haftada birer gün ye mesela onları

bozdum Rapunzel imm dayanamıyorum kafayı yiycem açlık başıma vuruyor stres oluyorum yeter 3 haftada 3 kilo verdim daha ne :) almadan devam edersem böyle idare eder bu yaz :D hem senin diyete ihtiyacın yok ki ne düşünüyorsun

yaaa patates kızartıcam diyorsun vioLeta canımı istettinnn çok severim kokusu burnuma geldi sanki varyaaaaa

vioLeta ben patatesi fırında yapıyorum kıtır kıtır oluyor hem de daha sağlıklı diğer türlü hem ev hemde üstüm başım yağ kokuyor tavsiye ederim (: Sorun diyet yapmak değil yıllardır sivilcelerim benden ayrılmıyor :(

EsiLa mm birda olsan ikram ederdim canım :(
Rapunzel firinda cips gibi yapıyorum bende çok hoş oluyor

Geri