• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kızlar Odası..

Şimdiden aklınızda güzel anlamlı şirin kız isimleri ayarlayın zamanı gelince nasip olursa isticem sizden :)

Ben duru ve derya isimlerini çok beğenirim.
yine de bakarım yine

Oglan olursada 3. Gelin diyede seni alırım artık MonteKristo nasipte olan olur cnm rabbim birde kız evlat nasip eder bana hayırlısyla :) Tşk ederimm kızlar ;)

Duru'yu bende beğeniyorum :)

Amin ablacım :) İnşallah nasip eder rabbim :)
Gelin kısmına gelecek olursak :D benim çeyiz hazır her an gelebilirim :s42:

Ooo ozaman seni alan yaşadı desene hersey hazır bir damat yok onuda rabbim hayırlısından nasip etsin prensesime :f33::emoticon-00115-inlo

Biz senelerdir destekliyoruz da bu yönetim korkuyor Sezenden :D

benim gbi güçlü birini görünce usturmak için elinden geleni ediyor yönetim ama ben papuc bırakır mıyım bu yönetime:f2:
hayırrrrr:D
Gece yıllardır korkutmuşum adımı duyan kaçıyo :D
bu bile yeter :D ben elimi sallasan forumun tapusunu alırım ellerinden deee garibanlar canları sıkılınca yapıp yapıp bozuyo oynasınlar diye ses etmiyom :D

evet işte burası :p

evet gecen yıl dediğim gibi bana güzel kız isimleri bulun kızlar :D

farklı bir isim olsun anlamıda güzel olsun ama bakalım nasip :)

Geri