Kızlar Yakışıklı Sanatçı Gördüğü Zaman Niye Çığlık Atıyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alemsin biladerBu bir refleks türü olabilir. Mesela yolda görünce de çaydanlık gibi zıplayıp ellerini birleştiriyorlar :sigara
örnek ??benim sevdiklerim hep yaşlı![]()
Bende merak ediyorum vallahi. Bundan bir kaç sene önce bir mekanda oturuyorum, karşıdan yanında iki kızla biri geliyor. Bir yerden tanıyorum. Bizim okuldan herhalde nereden aşina gelecek başka diye düşünürken yanımdaki arkadaş koluma vuruyor. Öyle ki delip geçecek o ince uzun parmağı. Ya sabır diyerek ne var diyorum " Tanıdın mı?" diyor. Galiba bizim okuldan diyorum. Arkadaşım şok... Saçmalama "Tanımıyor musun?" diyor. "Tanışmış olsam tanırım." diyorum Arkadaşım yüzüme abuk abuk bakıyor büyük bir ciddiyetle bana " Burak Özçivit o." diyor.
Şimdi düşünüyorum bunu bilmek bana ne kazandırdı hiçbir şey. Peki ona görünce tanımak ne kazandırdı yine koca bir hiç. O yüzden bir markanın yüzü haline gelmiş, yüzlerce kanalda gösterilen bir insanın arkasından neden bağırma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum. Ben sonuçta onu görüyorum beni tanımayan o. Bence onlar beni görünce bağırsın![]()