• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Koca ayak listeye girdi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fox Sports, Güney Amerika'nın devler ligini kazanan Koca Ayak lakaplı hocası Edgardo Bauza'ya F.Bahçe'den teklif gittiğini duyurdu. Halen San Lorenzo'yu çalıştıran ve oldukça renkli bir kişiliği olan Bauza'nın şarkıcılık deneyimi de var

Sarı-lacivertli ekibin yeni hocası hakkında son bomba Arjantin'de patladı! Güney Amerika'da yayın yapan Fox Sports, geçen sezon San Lorenzo'ya Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran Edgardo Bauza'ya Türkiye yolunun açıldığını duyurdu. Haberde, daha önce Quito takımıyla Ekvador tarihinin ilk Libertadores Kupası'nı da kazanan 58 yaşındaki 'Koca Ayak' lakaplı Arjantinli çalıştırıcının bu kez çok daha göz önünde olacağı bir işe hazır olması gerektiği bildirildi.

'Makul ve de hevesli'
F.Bahçe'nin Bauza'yı takımın başına getirmek istemesinin nedeni olarak, "makul ve hevesli tutumu" olduğu iddia edildi. F.Bahçe'nin ayrıca önümüzdeki dönemde Güney Amerika'dan pek çok oyuncuyu bünyesine katacağı, Türk menajerlerin Arjantin ve Brezilya'dan pek çok oyuncuyla da temas kurdukları hatırlatıldı.
 
Üst