-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bakarmısınız! bu sinek ilacının tarihi geçmiş. -Tabi abla getir hemen değişelim sinekler zehirlenir falan Allah korusun.
Baba ben arkadaşıma ders çalışmaya gidiyorum... -Kızım yıllar önce annende bana ders çalışmaya gelmişti otur yerine.
O değilde; PINAR ALTUĞ çok iyi bir kadın Lan..Hem çocuğunu büyütüyor hem eşini.
- Şey αşkım ben seni αldαttım...-Al işte bide ortak noktamız yok dersin...
Eski sevgilim seni sandığımdan daha çok sevdiğimi anladım diye mesaj atmış. Sandıkla aralarında ne geçtiyse artık
Erkeklere 'odun girse romantizmden anlamaz' diyoruz falan da; ben nedense hiç kadın şair tanımıyorum..
Merdivenlerden Düştügümü Gören ve Bunα Rαğmen Düstün mü diye sorαn 'Zeki Arkadaşım' yok düşmedim benim iniş tarzım böyle...
Baba ben arkadaşıma ders çalışmaya gidiyorum... -Kızım yıllar önce annende bana ders çalışmaya gelmişti otur yerine.
O değilde; PINAR ALTUĞ çok iyi bir kadın Lan..Hem çocuğunu büyütüyor hem eşini.
- Şey αşkım ben seni αldαttım...-Al işte bide ortak noktamız yok dersin...
Eski sevgilim seni sandığımdan daha çok sevdiğimi anladım diye mesaj atmış. Sandıkla aralarında ne geçtiyse artık
Erkeklere 'odun girse romantizmden anlamaz' diyoruz falan da; ben nedense hiç kadın şair tanımıyorum..
Merdivenlerden Düştügümü Gören ve Bunα Rαğmen Düstün mü diye sorαn 'Zeki Arkadaşım' yok düşmedim benim iniş tarzım böyle...