Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Konu İçeriğindeki Resimleri Sağa/Sola Yaslama!

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zaman önce forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ufak bir çalışma yaptım. Herhangi bir konu açarken yada bir konuya mesaj atarken kullanmak istediğiniz resimleri daha güzel bir görünüm olması açısından sağa yada sola yaslayamıyordunuz. Aslında yaslayabiliyorsunuz ama resmin ne sağına nede soluna yazı yazamazdınız sadece altına yazabilirdiniz. Şuan itibariyle artık resimlerin sağına ve soluna da yazı yazabilir çok daha güzel bir konu görünümüne sahip olabilirsiniz.

Bunu nasıl yapabilirsiniz? Hemen bunu anlatmaya başlayayım;

1- İlk olarak resimdede göstermiş olduğum gibi butona tıklıyoruz.

1.png

2- Açılan pencere size boş olarak gözükür. Siz resmi eğer sola yazıyıda sağa yaslamak istiyorsanız boşluğa '' left '' yazıp tamam demelisiniz. Yok resim sağda olsun yazılarda resmin solunda olsun diyorsanızda '' right '' yazıp tamam demelisiniz. Mutlaka birini yazmalısınız! Resimde de anlattım nasıl olacağı ile ilgili lütfen alttaki resmi inceleyiniz.

2.png

3- Biz örnek olması açısından yukarda açılmış olan penceredeki boşluğa '' left '' yazdık ve sonuç alağıda gördüğünüz gibi oldu. Kodların arasına sola yaslamak istediğiniz resmin linkini yazınız yani şöyle;
[IMGALIGN=''left''] BURAYA RESİM LİNKİNİ EKLEYİN [/IMGALIGN]

3.png

4- Bakınız yukardaki işlemleri yaptıktan sonra sonuç ne oldu. Resimimiz solda yazılar ise hemen sağda. Biz '' left '' yazarak aşağıdaki görüntüyü elde ettik.

4.png

5- Yukardaki resimde biz '' left '' yapmıştık. Şimdi '' right '' yapınca bakın bakalım aşağıdaki resimde nasıl gözüküyor. Aşağıdaki resimde de biz '' right '' dedik ve resim sağdayken yazılar solda olmuş oldu.

5.png

Ever arkadaşlar olabildiğince en sade şekilde sizlere anlatmaya çalıştım nasıl yapacağınızı. Bu özellik ile açmış olduğunuz konuları çok daha güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Anlamayan yada yapamayan olursa konu altında yazarsa yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdiden hayırlı olsun diliyorum. Bolca kullanmanızı öneririm ;}

Saygılarımla,
Pisadam

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Ellerine sağlık, bunlarla uğraştığın için k/ayıplardaydın sanırım :s24

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Güzel oldu daha şık böyle :p

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ellerine sağlık, güzel olmuş.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097

selametle kardeşcazım git dinlen biraz:)

Dinlenmek mi benim işim yeni başlıyor, halletmem lazım hepsini 7'ye kadar. Avcılara gidicem oradan dönüp sarıyere sarıyerden de kadıköy'e düşün yani mesafeler çok uzak birde istanbul trafiği hadi çok geç kalmadan ben gideyim kendine iyi bak görüşürüz

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Dinlenmek mi benim işim yeni başlıyor, halletmem lazım hepsini 7'ye kadar. Avcılara gidicem oradan dönüp sarıyere sarıyerden de kadıköy'e düşün yani mesafeler çok uzak birde istanbul trafiği hadi çok geç kalmadan ben gideyim kendine iyi bak görüşürüz

Rabbim yardımcın olsun, kolay gelsin cancazım selametle git:)

ZeiBack

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    623
çok başarılı hatta süper de..bana mesaj sil lazım
gene 90lardayım..uzatmalara kalıcaz gibi

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
12/07/2016 Güncellenmiştir.

Konu açan arkadaşların konularına şık bir görünüm sağlamaları açısından kullanmalarını tavsiye ediyorum

Üst Alt