• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kredi Dosya Masrafını İade Alın...!

ercan3457

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
11 Haz 2014
Konular
6
Mesajlar
8
MFC Puanı
0
İSTANBUL’DA 2014 YILI İÇİNDE DOSYA MASRAFI İADESİ İÇİN YAPILAN BAŞVURU SAYISI 60.000’İ AŞTI
İstanbul barosuna kayıtlı Avukat Ahmet Erpek yaptığı açıklamada “ 2014 yılı içerisinde Tüketici Mahkemelerine yapılan başvuru sayısının 60.000 i geçtiğini belirterek 2011 yılında 5 olan Mahkeme sayısı 2014 yılı itibariyle 19 ‘a yükseldi. Başvurular 4 ile 6 ay içerisinde neticeleniyor “ dedi.

“Dava açmak kredi notunu düşürmez”

Dosya masraflarını geri alan Vatandaşların kredi notunun düşebileceği ya da yeni kredi çekimlerinde sıkıntı yaşamaktan çekindiğini dile getiren Avukat Ahmet Erpek ise, "Bazı vatandaşlar, 'Biz bu dosya masrafları için hakem heyetlerine gider ya da dava açarsak, banka kredi notumuzu düşürür, bir daha kredi vermez' korkusu yaşıyor.
Bankaların kara liste oluşturmaları yasal olarak mümkün değil ayrıca uygulamada dosya masrafını geri alan bir çok vatandaşın tekrar kredi aldıklarına şahit oluyoruz. Herhangi bir icra takibi yapmak, dosya masrafı iadesi için tüketici mahkemesine başvurmak vatandaşın tekrar kredi çekmesine mani değildir. Ayrıca devam eden kredilerin dosya masrafı iadesi de talep edilebilir" diye konuştu.
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
Bizdemi başvursak uzun yıllardır büyük krediler çektik dosya masrafları baya yüksek oldu : )
 

ercan3457

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
11 Haz 2014
Konular
6
Mesajlar
8
MFC Puanı
0
başurabilirsin neden bankada paran kalsın ki :)
 
Üst