• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Küçük kız suyun içinde mi dışında mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 11 Ay
Küçük kız suyun içinde mi dışında mı?

Sosyal medya da "Bu elbise mavi mi, altın rengi mi" ikileminden sonra yeni bir tartışma başladı. Havuzdaki bir küçük kızın fotoğrafı görenleri şimdiden ikiye böldü. Bir taraf fotoğraftaki kızın suyun içinde olduğunu iddia ederken, diğer taraf suyun dışında olduğunu söylüyor.

Peki sizce kız suyun içinde mi dışında mı?

kucuk-kiz-su-icinde-disinda.jpg

Sosyal medya ikiye bölündü! Havuzda oynayan küçük kız çocuğu fotoğrafı şimdiden herkesi ikiye böldü. Herkes küçük kız suyun içinde mi dışında mı diye tartışıyor.

Bunun neyini tartışıyorlar anlamadım :D Dışarıda oldugunu anlamayı en basit bir şekilde örneklendirirsek saçlarından açıkça ortada.

Ve daha bir çok şey var :D

Aristocrat bende öyle düşündüm. ilk bakışta . :)) bakalım yorumlar nasıl olcak : )

Kesinlikle DIŞINDA .. Saçlar su içinde öyle duramaz. Sağ ayağının olduğu yerde su köpürmüş ..

Diğer arkadaşlara bırakıyorum diğer detayları hadi bakalım :D

Dışında elbette ,ilk önce saçları ele veriyor,sonra ağızı açık şekilde duramaz suyun içinde illaki kapalı olurdu.

Yavrucak suyun dışında...

Geri