• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kuruyan cilde nem dolgusu nasıl yapılır?

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Kuruyan cilde nem dolgusu nasıl yapılır?

Kaliteli bir cildin en önemli ihtiyacı hiç şüphesiz nemdir. Cilt sıkılığının ve elastikiyetinin artmasında nem ihtiyacı en önemli temel unsurdur. Yüzeysel krem uygulamaları ile cildin nem ihtiyacını karşılamaya çalışsak da bu çok yeterli olmamakta.

Dermatoloji Uzmanı Dr Hande Ulusal, cildin nem ihtiyacını cilt altına enjekte ederek karşıladıkları yeni bir yöntem olan Hyaluronik Asit Nem Dolgusu'nu anlattı.

Ciltteki su miktarı azaldıkça cildin nemini kaybettiğini ve cilde gerginlik sağlayan kollajen liflerde zayıflama meydana geldiğini anlatan Ulusal, bu yüzden ciltte kuru, mat, solgun, cansız bir görünüm oluştuğunu söyledi. Yeni Hyaluronik Asit Nem Dolgusu ile cildin beslendiğini ve kollajen üretiminin arttığını söyleyen Dr Hande Ulusal, nem dolgusunun sadece cildi nemlendirmekle kalmayıp ince bölgeleri onararak kırışıklık oluşumunu engellediğini vurguladı.

Cildin ipek gibi, yumuşak ve esnek görünüme sahip olmasını sağlamak amacıyla üretilen Hyaluronik asit Nem dolgusunun geleneksel kırışıklık dolgularından en büyük farkının etkisinin uzun süre kalıcı olması, cildin görünümünü kısa sürede iyileştirmesi ve etkisinin günden güne devam etmesi olduğunu dile getiren Ulusal, biyo-uyumlu nem dolgusunun en çok kullanıldığı bölgelerin yüz, boyun ve eller olduğunu söyledi.

CE Class III belgesine sahip cilt altına enjekte edilme özelliğindeki dermal bir dolgu olması nedeniyle güvenle hastalarda kullandıklarını anlatan Dr Hande Ulusal, "tedavi hastanın günlük yaşamına engel olmaz sadece 20 dakikasını alır. Tedavi süreci hastanın yaşı ve cildinin durumuna bağlı olmakla birlikte 2 hafta ara ile, 4 ila 5 seans sürer. " dedi.






 

LaiLa

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 May 2015
Konular
1,822
Mesajlar
5,290
MFC Puanı
6,400
En güzel formülü su :)
 
Üst