• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lady Victoria Harvey 'in elbisesi Altın Küreye Damgasını Vurdu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
Oscar'ın habercisi sayılan ve bu yıl 71'inci kez dağıtılan Altın Küre Ödülleri'nde en çok dikkat çeken elbiseyi Lady Victoria Harvey giydi.
Gaurav Gupta tasarımı olan yarısı transparan elbisesiyle tüm dikkatleri çeken Harvey'i görenler ilk anda, "Sanki hiçbir şey giymemiş." yorumunu yaptı.

lady-victoria-harvey-in-elbisesi-altin-kure-ye_50425_b.jpg

lady-victoria-harvey-in-elbisesi-altin-kure-ye_26152_b.jpg

lady-victoria-harvey-in-elbisesi-altin-kure-ye_88987_b.jpg

Kızlar ne diyorsunuz :D Rita Beste Baby Lady datLu Elismina Stella mayahanım Azra aLew AngeLus Selale Lidia Nyksebru GirL Zia Proserpina RujZehir`

Hatuna bak asiri iddali olmus :) buna elbise demeye sahit lazim tul giymis :D

~ Cokho$ ßenceee denemek lazım ;o Türkiye kaldırmaz ama :D

Aşırı iddialı. Ve hoş bir görüntü yok bence şuan başka biri giyse daha farklı bakabilirdim. :)

Bende begenmedim ya biraz abartiya kacilmis basit olmus sanki.

Bence gayet orijinal o siyah efektler çok hoş olmuş. tabi fizik lazım bunu giynemeye.

yakışana yakışmış bence ama fazlasıyla iddialı bir elbise olmuş.
Yakışmış olması veya elbisenin güzel olması bu kadar vucudu ortaya çıkarmasını gerektirmezdi bence.

Ben sonuc olarak begenmedim. :)
Giyenede erkek olsam farklı bakış açısıyla yaklaşırdım açıkcası :)

elbiseyi giymeyi unutmuş desem yeri olur,kendini bu kadar ortalığa saçmasından haz etmiyorum ben bayanların. ama tasarım güzel :D

Elbisenin elbise olduğunu gösteren kısım çok hoş.Öbür tül olan kısmı iğrenç duruyor, hatuna da hiç yakışmamış.Fiziği çok da düzgün değil, yanları var.Dümdüz olsada hoş durmaz gerçi.Vucüdün misal belden yukarısı sadece transparan olmuş olsaydı evet güzel denilebilirdi belki..

Geri