• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lanet Olası Federaller Peşinizde Olsa Sebebi Ne Olurdu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevmem lazım ösym nereden sorucağını iyi biliyor :)

Önemli bir konu. Üniversitede de çözelti hazırlarken peşini bırakmayacak. Sorulara yaklaşırken sanki çözelti hazırlıyorsun gibi yaklaş. Youtube da hocalara geldik kanalı var çok eğlenceli anlatmış bu konuyu. Faydası olur takılırsan :sigara

Önemli bir konu. Üniversitede de çözelti hazırlarken peşini bırakmayacak. Sorulara yaklaşırken sanki çözelti hazırlıyorsun gibi yaklaş. Youtube da hocalara geldik kanalı var çok eğlenceli anlatmış bu konuyu. Faydası olur takılırsan :sigara

Ona da bakıyorum ama mesala mol konusunu hiç iyi anlatamadılar bu yüzden daha izlememiştim. Bu konuyu çözelti olarak anladım ama böyle için içine ppm ler falan girince ne yapıcam bilmiyorum.

Ona da bakıyorum ama mesala mol konusunu hiç iyi anlatamadılar bu yüzden daha izlememiştim. Bu konuyu çözelti olarak anladım ama böyle için içine ppm ler falan girince ne yapıcam bilmiyorum.

Tek derdin o olsun :D ppm milyonda bir demek. Az miktarda çözünen madde miktarı demek. Kolay ezberleme yolu ingilizce den geçiyor.

Thousand = Bin = ppt = binde bir
Million = milyon = ppm = milyonda bir
Billion = milyar = ppb = milyarda bir.

Bir havuzda 1 tanecik kum tanesi olsun mesela. 1 gram bile değil. Onu ifade ederken çok küçük rakamlar kullanmak sayıyı daha anlamlı yapar :sigara

Bu ara çok takılmıyorum diye alırlar :D

merkezlerini hacklemişimdir. :D

Tek derdin o olsun :D ppm milyonda bir demek. Az miktarda çözünen madde miktarı demek. Kolay ezberleme yolu ingilizce den geçiyor.

Thousand = Bin = ppt = binde bir
Million = milyon = ppm = milyonda bir
Billion = milyar = ppb = milyarda bir.

Bir havuzda 1 tanecik kum tanesi olsun mesela. 1 gram bile değil. Onu ifade ederken çok küçük rakamlar kullanmak sayıyı daha anlamlı yapar :sigara

Hoca böyle anlattı da ben mi anlamadım sanki sağol :)

sebebi onların nalet olası federaller olması

ne lanet olası fedaralleri yaw bizim peşimizde olsa olsa bekçi murtaza olur :D yerli malı yurdun malı herkesi bekciler kovalamalı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri