• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

LAPTOP ÖNERİSİ YAPABİLECEK VAR MI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senimo51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senimo51

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
5 Yıl 2 Ay
Arkadaşlar günlük 14-15 saat aktif olarak kullanıyorum laptopu. Genelde Google Chrome'de birden fazla sekme açık halde kullanıyorum. Benim isteğim 15-20 sekme açtığımda kasmayacak hafif hızlı bir laptop. Öneride bulunabilecek var mı??

Arkadaşlar günlük 14-15 saat aktif olarak kullanıyorum laptopu. Genelde Google Chrome'de birden fazla sekme açık halde kullanıyorum. Benim isteğim 15-20 sekme açtığımda kasmayacak hafif hızlı bir laptop. Öneride bulunabilecek var mı??
Sana resimli cevap verelim .... (TeknoSA )

Bilgisayar Fiyatları _ Teknosa.png

İnternette dolaşmak gibi günlük işler için fiyat performans laptop alabilirsin. Mesela Casper Nirvana X500, Huawei Matebook D15 iyidir. Ofis ve öğrenci laptobu olarak da geçiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu anda güncel laptop arayanlara tavsiyem olsun, macten şaşmayın. Bütçenize uymuyorsa da eski mac modellerini düşünebilirsiniz mesela m2,m3 çipli maclere bakabilirsiniz. Oyun oynamak istiyorsanız iş başka ama oyun harici diğer tüm işlerde mac bilgisayarlar çok daha iyi. Denemediyseniz de bir kere denemenizi tavsiye ediyorum

Geri