• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeBron James sakatlığı için endişe duymuyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joe.

.
Emektar Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 11 Ay
Mesajlar
7,130
Tepkime puanı
4,790
lebronjames.jpg




Los Angeles Lakers, dün gece Golden State Warriors karşısında 127-101 galip gelirken, üçüncü periyot içerisinde sakatlanarak maçı tamamlayamayan LeBron James endişe yarattı. Üçüncü periyot esnasında kasığındaki sakatlıktan dolayı maçı yarıda bırakan James, maç sonrası durumu hakkında basına açıklamalarda bulundu.

LeBron James ; ” Maça geri dönebilecek halde değildim. Yarın MRI sonrasında durumum belli olacak. Maç esnasında bir ses duydum, bazı hareketler yaptım fakat faydalı olmadı. Sakatlık hakkında endişeli değilim, harika bir sağlık ekibimiz var.
” açıklamalarında bulundu.

LeBron James sahadan ayrılırken takımı adına 17 sayı, 13 ribaund, 5 asist rakamlarına sahipti.

 
Geri
Üst