• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lezzetsiz Fenerbahçe

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe'nin futbolunu beğenen var mı? İdmanlarda yapılanları sahaya yansıtamıyor. Van Persie'nin golünde faul vardı

Fenerbahçe bu sene sezonu erken açtı. Sebebi Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynaması.
Peki Fenerbahçe'nin bu kadar hazırlıklardan sonra dün akşamki futbolunu beğenen var mı? Tamam çok transfer yaptılar ama takımın artık yavaş yavaş bir şeyler yapması lazım. Ya hücumda ya defansta antrenmanlarda yapılanları sahaya yansıtması lazım. Maalesef izlediğimiz Fenerbahçe'de bunlar yok!
Yunan takımı Atromitos tam bizim meşhur "lokumumuz" gibi... Kafalarında futbol oynamak var. Sertlik yapmıyorlar. İyi niyetle futbolu güzelleştirmek istiyorlar. Çok üst düzey oyuncuları yok ama belli bir uyum içinde oynuyorlar. Oyun planları var. Oyun disiplinden uzaklaşmıyorlar.
Hani Türkçe'de bir laf vardır, "Rakip takımın eti ne budu ne?" Rakip takımın eti budu bu kadar da bizim Fenerbahçe'nin yapılan transferlere ve harcanan paralara göre dün akşam sahada gezen ne eti vardı ne de budu!
Beyler "Adalet herkese lazım" diye bir cümle var. Bu 8-10 yıldır ağızlarda ciklet gibi çiğneniyor. Dünkü maçta iki pozisyon var, hakem açısından; Birincisi Yunan takımının oyuncusu bir defa kendini attı ceza alanı içinde hakem haklı olarak penaltı vermedi. Ama aynı oyuncu 2. pozisyonda ceza alanı içinde formasından çekilip düşürüldü. Net bir penaltı ama hakem vermedi.
Maç devam ediyor, bu sefer Van Persie oyuna giriyor gelen ortada ceza alanı içinde rakibini iterek düşürüyor, sonra kafayı vurup golü atıyor.

Adalet hepimize lazım
Peki şimdi bu yorumu yaptıktan sonra bazı fanatik Fenerbahçeliler, "Buyur Erman hoca gene aleyhimize yazdı" diyecekler.
Arkadaşlar bugün ona yarın sana...
Adalet hepimize lazım.
Dünkü maçta bu iki karar ile hakem maçı Yunan takımından aldı Fenerbahçe'ye verdi.
Bu kadar net! İki takımı da bilmeyen birisi maçı izlese mavili takımın beyazlı takıma göre daha iyi futbol oynadığını söyleyecektir.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, tencerenin içine futbolcuları koymuş ama bu koyduğu futbolcuların ne tuzunu ne biberini ne de soslarını ayarlayamamış.
Görüntü lezzetsiz bir Fenerbahçe.
Bekleyeceğiz! En fazla 5 hafta daha. Ama daha birinci maçta bu teknik direktör oyundan ihraç edilirse ve iki maçta da geminin başında olmazsa o gemideki personeller ne yapar? Bu da Fenerbahçe yönetiminin işi bizim değil. Fenerbahçe hakem kararıyla güzel bir fırsat yakaladı. İnşallah İstanbul'da tekrar hakeme ihtiyacı olmaz.
 
Üst