Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neye göre yanlış , kime göre...
Tamamen hissiyat ile alakalı bana kalırsa. Bu hayatta herkesin bir tercihi var ve çoğunluğun seçtiği karşı cins ilişkisine bakarak diğerleri yanlış gelmemeli..
Bu bizim tercihimiz diğerleri ise onların. Bağnaz düşüncelerden dolayı çoğu kişi gizli saklı ilişki yaşıyor ve bu çok bencilce...
Belki tek bir doğru yoktur.. Belki onların yaşadıkları da her şey bakımından normaldir.. Bunu kimse bilemez.
Ve insan ilişkilerini günah sevap moduna sokmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Zaten karşıt bir cevap bekliyordum @VesseLam
Ben biraz farklı bakıyorum bu olaya.. Çarpıtmak istemesem de dini kullanarak birçok yanlış şey yaşanıyor. İnsan vicdanına göre yanlış olan şeylerden bahsediyorum.
Tekrar haşa diyoruz ki; dinimiz bunu kabul ediyor diye 10 yaşında ergenliğe girdi diye kız çocuğunun evlendirilmesi kabul ediliyorsa benim gözümde de bu ilişkiler kabul edilebilir düzeyde.
O çocuklara dokunmak mideye iyi geliyor da diğer hayatlar neden öcü geliyor ??
Herkesin kendi görüşüdür lakin bu da bana doğru. Tercih etmesem de tercih edenlere saygı duyarım.