• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Linux/Windows/MAC İşletim Sistemlerinde Çalışan JET Tarayıcı : SlimJET Web Tarayıcı

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ (Ayamutura'ın Sisteminden:GNU-Linux Mint 19.3 X86 MATE v1.22 OS)

Hızlı Web Tarayıcısı SlimJET.png

Yazılım Açıklaması :

REKLAMLARI OTOMATİK OLARAK ENGELLEYEN EN HIZLI WEB TARAYICISI​

Çevrimiçi yaptığınız her şeyi izlemeye çalışan, gözlerinizi rahatsız eden ve zamanınızı boşa harcayan tüm rahatsız edici reklamlardan bıktınız mı? TÜM reklamları otomatik olarak engelleyen TEK tarayıcıdır. Eklenti, kayıt veya yapılandırma gerekmez. Işık hızıyla temiz ve reklamsız bir web'in keyfini çıkarın.

MAKSİMUM GİZLİLİK KORUMASI​

Nereye giderseniz gidin Facebook veya Google gibi büyük şirketler tarafından her zaman izlenmekten bıktınız mı? Burada rahatlayabilirsiniz. Açık kaynaklı Chromium projesinden yeniden oluşturulan Slimjet, Chrome gibi herhangi bir kullanım verisini Google'a geri göndermez . Bunun da ötesinde, Slimjet, müdahaleci işletmeler tarafından gizliliğinize yönelik çeşitli istila girişimlerini (örneğin kimliğinizi izleme veya davranışınızın profilini çıkarma) engellemek için en gelişmiş izleme önleme teknolojisiyle donatılmıştır.

BAŞLICA ÖZELLİKLERİ:

Yüksek performanslı Blink Motoru

HIZLI VE VERİMLİ​

Daha hızlı tarayıcı başlatma, daha hızlı sayfa yükleme, sektör lideri Blink motoruyla desteklenen yüksek düzeyde duyarlı kullanıcı arabirimi.

Eşsiz entegrasyon seviyesi

GÜÇLÜ VE ESNEK​

Güçlü özellikler ve esnek seçeneklerle dolu Slimjet, harici eklentilere güvenmeden her kullanıcı için daha fazlasını yapar.

Birden çok koruma katmanı

GÜVENLİ VE KARARLI​

Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı otomatik koruma, gelişmiş gizlilik kontrol seçenekleri, güçlü korumalı çok işlemli mimari.

BAŞLICA ÖZELLİKLERİN LİSTESİ​


1.Tüm sinir bozucu reklamlardan bıktınız mı? Yerleşik reklam engelleyici ile hepsini öldürün. Reklamlar tarafından tüketilen bellek, CPU ve bant genişliğinden tasarruf ederek tarayıcınızın performansını artırın.

2.Slimjet, dosyaları 12 kata kadar daha hızlı indirmek için birden fazla bağlantıyı paralel olarak kullanan turbo şarjlı bir indirme yöneticisiyle birlikte gelir. Ayrıca, tarayıcı oturumları arasında bir indirme işini devam ettirmenize olanak tanır.

3.Chrome'daki temel şifre yöneticisinden daha akıllı ve daha kullanışlı. Sayfa url'sini ve oturum açma verilerini, daha sonra tek bir tıklamayla favori çevrimiçi hesabınızı açmanıza olanak tanıyan bir form dosyasına kaydedin.

4.Çevrimdışı görüntüleme için herhangi bir youtube videosunu çeşitli çözünürlük ve formatlarda yerel sabit diske indirin. İndirilen video dosyasından mp3 dosyasını da çıkartabilirsiniz.

5.Slimjet, kullanıcıların araç çubuğunu özelleştirmesine ve daha fazla özellik ve işleve hızlı bir şekilde erişmek için ek düğmeler eklemesine / kaldırmasına olanak tanır.

6.Herhangi bir web sayfasındaki herhangi bir çevrimiçi çığlık videosunu veya diğer dinamik içeriği yerel bir video dosyasına kaydedin. Daha sonra çevrimdışı kaydedin ve oynatın. (Not: Özelliğin çalışması için GİTHUB deposunda . so paylaşımlı kütüphane dosyasının /opt/slimjet kurulum dizinine ;
sudo cp /opt/slimjet komutu ile kopyalayıp, tarayıcıyı yeniden başlatın.)

7.Slimjet, Adblock Plus, RoboForm, LastPass, Avast Online Security vb. Gibi Chrome için tasarlanmış çoğu eklenti ve uzantı ile uyumludur. Ayrıca tüm krom temalarıyla da uyumludur.

8.Slimjet, kimliğinizi izlemek ve davranışınızın profilini çıkarmak için çeşitli girişimleri önlemek için gelişmiş ve esnek izleme önleme seçenekleri içerir.

9.Slimjet'te, facebook araç çubuğu düğmesine tek bir tıklama ile ziyaret ettiğiniz bağlantıyı, bir paragrafı veya bir görseli facebook'ta kolayca paylaşabilirsiniz.

10.Slimjet, yüklenmeden önce fotoğraflara farklı efektler uygulayabileceğiniz veya güzel çerçeveler ekleyebileceğiniz bir Fotoğraf Galerisi içerir.

11.Fotoğrafların 20 kata kadar daha hızlı yüklenebilmesi için fotoğrafları web için optimize edilmiş çözünürlüğe otomatik olarak sıkıştırın.

12.Güncel hava durumunu ve hava tahminini doğrudan tarayıcı penceresinde görüntüleyin.

13.Hızlı arama düğmelerinin sayısını ve arka plan resmini özelleştirebilirsiniz. Yeni Sekme sayfasındaki arama kutusunda birden çok arama motoru ve ses girişi desteklenir.

14.Slimjet, tam bir web sayfasını mevcut UI diline otomatik olarak çevirmek yerine, bir web sayfasını veya bir metin parçasını belirtilen herhangi iki dil arasında çevirmenize izin verir.

15.Slimjet'e tam fare hareketi desteği dahildir. Klavyeye dokunmadan farenizle önceden tanımlanmış şekiller çizerek sık eylemler gerçekleştirmenizi sağlar.

16.Slimjet birçok ek seçenek ve ayar sağlar, böylece tarayıcıyı herhangi bir seçim yapmadan her şeyi olduğu gibi almaya zorlamak yerine kişisel tercihinize en uygun şekilde özelleştirebilirsiniz.

17.Slimjet, uzun URL'ler için yavaş yazılan ve hatırlanması zor olan kısa takma adlar tanımlamanıza olanak tanır. Bundan sonra, ilgili sayfayı açmak için çok amaçlı adres çubuğundan takma adları yazmanız yeterlidir.

18.Slimjet'teki tüm yer imi, geçmiş ve diğer ayarlar, bulut sunucusu aracılığıyla otomatik olarak senkronize edilir. Aynı yer imlerini ve verileri farklı bilgisayarlarda tutmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.



TARAYICI KARŞILAŞTIRMA TABLOSU

Özellikleri
Slimjet
IE
Krom
Firefox
Süreç MimarisiSekme başına korumalı işlemSekme başına korumalı işlemSekme başına korumalı işlemKorumalı alan içermeyen tek işlem
Yerleşik reklam engelleyici
Pop-up engelleyiciDavranış ve URL'ye göre engellemeYalnızca davranışa göre engellemeYalnızca davranışa göre engellemeYalnızca davranışa göre engelleme
Dosya indirme hızıBirden çok bağlantıyla 12 kata kadar.Tek bağlantılı 1x.Tek bağlantılı 1x.Tek bağlantılı 1x.
Oturumlar arasında devam ettirilebilir indirme
Form doldurucuOturum açma ve kimlik bilgilerini doldurun. Otomatik sayfa gezinme ve form gönderme.Temel şifre yöneticisiOturum açma ve kimlik bilgilerini doldurun.Temel şifre yöneticisi
Yer işareti senkronizasyonu
Fotoğraf yükleme hızı20x'e kadar1x1x1x
Fotoğraf geliştirme
Yeni sekme sayfasıTamamen özelleştirilebilirSabit düzenSabit düzenOtomatik Ayar
Fare hareketi desteği
Eklenti ve uzantı deposu
Video indirici
Sosyal ağ entegrasyonu
Tema desteği
Dil çevirisiTüm sayfayı veya seçilen metni herhangi bir dil arasında çevirinYalnızca mevcut kullanıcı arayüzü diline tam sayfa çevirisi

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ (Sağ Menü Ayarları)

SağMenü.png

İNDİRME LİNKLERİ (RESMİ WEB SAYFASINDAN):

Kod:
https://www.slimjet.com/en/dlpage.php
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Not:

SlimJET Web Tarayıcısına Kurulması Önerilenen (Ayamutura Tarafından) Eklentiler

1.Simply Reader

Simply Reader - makaleleri güzelce okuyun!
İnternette keyifle okuyun. Web sayfaları artık bir kitaptakilere daha çok benziyor - basit ve kısa. Fazladan bir şey yok, sadece metin ve resimler. Şimdi kendi tasarımınıza sahip tüm makaleleri okuyabilirsiniz.
- mevcut dört yazı tipinden birini seçin
- metin boyutunu herhangi bir sınırlama olmaksızın ayarlayın
- kendi renk düzeninizi seçin: açık, sepya ve koyu

Özellikleri:
- metin seçme ve kopyalama yeteneği
- Kiril alfabesi desteği
- Kısayol tuşları (varsayılan olarak: Ctrl +. Veya Cmd +)

Link :
Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/simply-reader/dlbfminlfioedlkcbclpmnbfjommaebc?utm_source=chrome-ntp-icon

2.Save as MHTML(Offline Web Sayfalarını arşivleyen ve web tarayıcıda açan dosya uzantısı .mhtml......)

Etkin sekmeyi tek bir tıklama ile MHTML web sayfası arşiv dosyası biçiminde kaydedin.Bu uzantı, geçerli sayfayı, temel olarak tüm çevrimiçi bağlantıları çevrimdışı sürüme dönüştüren ve tüm çevrimiçi kaynakları çevrimdışı etkin olarak kaydeden MHTML / MHT web arşiv biçiminde kaydetmek için bir araç çubuğu düğmesi sunar.

MHTML (MIME HTML'nin kısaltması), Web sayfası arşiv dosyası biçimi için bir dosya uzantısıdır. Arşivlenen Web sayfası bir MHTML belgesidir. MHTML, Web sayfası içeriğini kaydeder ve görüntüler, küçük uygulamalar, Flash animasyonları vb. Gibi harici kaynakları HTML belgelerine dahil eder.

Bir Web sayfasını Web arşivi olarak kaydettiğinizde, sayfa MHTML dosyası olarak kaydedilir. HTML'deki ilgili bağlantılar (içeriğin konumu hakkında tüm bilgileri içermeyen, ancak tüm içeriğin ana sunucudaki bir dizinde olduğunu varsayanlar) içeriğin yerleştirilebilmesi için yeniden eşleştirilecektir.MHTML dosyaları da MHT uzantısıyla gidebilir.

Link :
Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/save-as-mhtml/ahgakckdonjmnpnegjcamhagackmjpei?utm_source=chrome-ntp-icon

3.Dark Reader

Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın.
Bu göz bakım eklentisi web siteleri için anında koyu temalar oluşturarak gece modunu etkinleştirir. Dark Reader parlak renkleri ters çevirerek yüksek kontrast oluşturur ve geceleri okumayı kolaylaştırır.

Parlaklığı, kontrastı, sepya filtresini, koyu modu, yazı tipi ayarlarını ve yoksayma listesini ayarlayabilirsiniz.Dark Reader, reklam göstermez ve kullanıcının verilerini hiçbir yere göndermez. Tamamen açık kaynak kodludur.Yüklemeden önce benzer uzantıları devre dışı bırakın. Gezintinin tadını çıkarın!

Link :
Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh?hl=tr

4.Video Downloader

Web üzerinden video indirmenin en basit yolu!
İnternetteki herhangi bir web sitesinden basitçe video indirin.

Daha az kalite olmadan herhangi bir formatta çevrimiçi video indirmenin en kolay yolu. Artık çevrimiçi izlemek yok. İstediğiniz zaman incelemek için düğmeye tıklayın ve favori videoyu kaydedin.

Videoyu farklı formatlarda indirmek istediyseniz, Video Downloader Pro tam olarak aradığınız şeydir. Ürünümüz, .flv video, mp4, avi, asf, mpeg ve daha fazlası gibi herhangi bir çevrimiçi video formatını indirebilir.Video dosyalarını bilgisayarınıza kaydedin ve kendi favori çevrimiçi video koleksiyonunuzu toplayın.

Link :
Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-pro/ccdikaeknpeokoejlpffihfmpfelakcg?hl=tr

5.TEMA (GNU-Linux Mint Kullanıcıları İçin)

Linux Mint Teması

Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/linux-mint/meopbienpmejlfgcmicbphooddkgfdmk
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Not:

Yeni keşfettiğim bir eklenti .....Denedim....İlkinden daha iyi, direkt pdf formatında çıktı alabiliyorsunuz(sistem'e kayıt edebiliyorsunuz.) Yada Google Driver ile senkonize edebiliyorsunuz.

Eklentinin Geliştirici Açıklaması:

Reader View;​


Düğmeler, arka plan resimleri gibi dağınıklığı ortadan kaldırır ve daha iyi okunabilirlik için sayfanın metin boyutunu, kontrastını ve düzenini değiştirir

Özellikler:​

Reader View uzantısı, Mozilla'nın açık kaynaklı Okunabilirlik implantasyonunu Chromium'a getiriyor.Bu uzantıyı kullanarak web sayfalarındaki karışıklıkları kaldırabilir ve bunları "Okuyucu Görünümü" modunda okuyabilirsiniz.Uzantı, sayfa eylem düğmesine basarak normal görünüm ve okuyucu görünümü arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Sol kenar çubuğundaki gezinme düğmelerini kullanarak, Reader Görünümünüzü Bilgisayarınızın sabit sürücüsüne veya doğrudan Google sürücünüze kolayca kaydedebilirsiniz .

Tüm işlemler doğrudan tarayıcınızda mevcuttur!

Yazılımımızı şimdi deneyin. Kullanımı% 100 ücretsizdir ve test sonuçlarına sabit sürücünüzden veya Google Drive'dan erişebilirsiniz.

Diğer Özellikler:​

1. Tam ekran okuma
2. Reklam kaldırma
3. HTML biçiminde kaydetme
4. Okuyucu Görünümü (TTS)
5. Sonraki ve önceki sayfalara gidin
6. Hemen hemen tüm eylemler için klavye kısayolları

Önce güvenlik!​

Mahremiyete önem veriyorsunuz. Mahremiyeti önemsenmekte. Bu nedenle, tüm dosyalar işlendikten bir saat sonra sunuculardan silinmekte

Hepsi bulutta​

Buluttaki sunucularımız dosyalarınızı işler ve bilgisayarınıza herhangi bir şey yüklemenize gerek yoktur. Bu harika değil mi?

Google Drive ile çalışır​

Dosyaları PC'nizden veya Google Drive'dan açabilirsiniz.

LİNK :
Kod:
https://chrome.google.com/webstore/detail/reader-view/fachffmaagpajehggpkaigkacdjhkkdn/related
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Not:

Sürüm güncellendi ve 32 bit desteği sürüm 30.5 'de sonlandırıldı.......Gerçekten hızlı ve stabil....Kullananlar "ŞANSLI" , kullanmayanlar yada bu Chronomium türevinden bir haber olanlar ise "TALİHSİZ" linux/windows/mac pc kullanıcılarıdır.
 
Üst