• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lucescu gelecek

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Romanya Federasyonu Eski Başkanı Sandu’dan, Luce için F.Bahçe yorumu: Fenerbahçe, Mircea Lucescu'yu takımın başına geçirme konusunda çok kararlı görünüyor. Bu işlem, Lucescu’nun yaz döneminde S.Donetsk ile yollarını ayırmasıyla resmiyete dökülecektir

Fenerbahçe yönetimi, her ne kadar Lucescu haberlerinin doğru olmadığını söylese de, Rumen çalıştırıcıyla ilgili çok ciddi iddialar dile getiriliyor. Üstelik bu seferki iddia oldukça önemli bir isimden geldi. Geçen yıla kadar Romanya Futbol Federasyonu Başkanlığı yapan Mircea Sandu, Lucescu'nun F.Bahçe ile anlaştığını ileri sürdü. Romanya'nın Dolce Sport kanalında canlı yayın konuğu olan 'Godfather' lakaplı Sandu, "Lucescu, F.Bahçe'den çok iyi teklif aldı. Sanırım bu yaz Shakhtar'dan ayrılacak" dedi.

"F.BAHÇE ÇOK KARARLI"
Ukrayna ligi takımlarından Shakhtar Donetsk ile sezon sonunda yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile ilgili son açıklama, eski Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu'dan geldi. Sandu, Lucescu'nun Fenerbahçe'ye geleceği iddialarını güçlendirerek "Türk ekibi Fenerbahçe, Mircea Lucescu'yu takımın başına geçirmekte çok kararlı. Muntemelen de bu işlem, Luce'nin bu sene yaz döneminde Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırmasından sonra bu iş resmiyete dökülecektir" yorumunda bulundu.

ŞU AN İÇİN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM
Mircea Lucescu ise kısa süre önce hakkında "Fenerbahçe'ye gidecek" şeklinde çıkartılan söylentiler üzerine "Fenerbahçe ya da Türkiye'den hiç kimseyle görüşmedim. Ama Ukrayna'da yaşamak gerçekten çok tehlikeli. Şu anda Ukrayna'ya gitmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.
 
Üst