Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mail adresim üzerine açılan Bir Facebook Hesabını Nasıl iptal Edebilirim.

Lenard

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Merhaba.. Eski hesabıma facebook açmak istedim. Ama başkası açmış ve kullanmış bi süre. Yalnız şuan kullanmıyor anladığım kadarıyla.. Yalnız ben giriş yapmak istediğim anda şifre istiyor.. Yeni şifre alıyorum ve giriş yapıyorum da benim facebook sahibi oldup olmadığım doğrulamak kaydıyla benim mailimin üzerine face açan şahsın doğum tarihini istiyor.. Ben de bilemediğim için başka yollar deniyorum sadece kimlik bilgilerini istiyor. Anlayacağınız hiç bir şekilde giriş yapamıyor mail değiştiremiyor ve o mail üzerine facebook açamıyorum. Bu durumda yapmam gereken şey nedir acaba ? Facebook yöneticileri ile nasıl iletişime geçilebilir?

Olay şu şekilde..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Şifreyi mail adresine isteyin. Sonra hesaba giriş yapıp kapatın.

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Yani acıkcası olay karşı tarafla alakalı seninn mailini kullanması hesap acması sıkıntı olmuş gibi şikayet edebilirsin profilini kapanırsa yapabilirsin gibi onun dışında pek mümkün gözükmüyor gibi şahsi düşünceme göre .

Lenard

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Şifreyi mail adresine isteyin. Sonra hesaba giriş yapıp kapatın.

Yani acıkcası olay karşı tarafla alakalı seninn mailini kullanması hesap acması sıkıntı olmuş gibi şikayet edebilirsin profilini kapanırsa yapabilirsin gibi onun dışında pek mümkün gözükmüyor gibi şahsi düşünceme göre .

Şikayet ettim yaklaşık 50 defa kadar.. Sanırım pek takmıyoru bu tür şeyleri Facebook Group.

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Şikayet ettim yaklaşık 50 defa kadar.. Sanırım pek takmıyoru bu tür şeyleri Facebook Group.

Farklı hesaplardan şikayet yollaman gerekır tek hesaptan atılan şikayetler kabul edilmiyor bıldığım kadarıyla 20 ye yakın şikayet alındıktan sonra incelemeye alınıyor .

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Başka bir yolu olmalı bunun. Mail benim 15 yıllık mailim facebook bu kadar basit olmamalı.

İletişime geçmek ve kapattırmak biraz sıkıntı oluyor ben gmail hesabımı unuttum özel işlerde kullandıgım ve geri dönüşü olmadı şifresini dahi geri alamadım .

Lenard

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

Farklı hesaplardan şikayet yollaman gerekır tek hesaptan atılan şikayetler kabul edilmiyor bıldığım kadarıyla 20 ye yakın şikayet alındıktan sonra incelemeye alınıyor .

İletişime geçmek ve kapattırmak biraz sıkıntı oluyor ben gmail hesabımı unuttum özel işlerde kullandıgım ve geri dönüşü olmadı şifresini dahi geri alamadım .
teşekkür ederim..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Lenard Neden tlf la doğrulama şifresi koymadınız ki?
Mail hesabınızı silin. Başka çaresi yok.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Rica ederim.

Üst Alt