• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Marmaris Sedir Adası

Üyelik Tarihi
12 Ağu 2018
Konular
817
Mesajlar
3,875
MFC Puanı
190
Hikâye bu ya; Romalı Antonius’u ziyaret etmek için Tarsus’a gelen Mısır Kraliçesi Kleopatra, Kedrai Adası’na çıktığında Kıran Dağları’na bakan bu muhteşem koyda kum olmadığından yakınır. Sevgilisini hoş tutmak isteyen Antonius da Mısır’dan gemiler dolusu kum getirtir.

027_d.jpg


Hikâye bir yana, koyun konumu muhteşem, su akvaryum kıvamında ve bembeyaz kumu gerçekten de özel. Plajdan kum almak, kumlara havlu sermek, plaja kıyafetle girmek, piknik yapmak, mangal yakmak yasak. Adaya giriş, Müze Kartı olanlar hariç, ücretli.

Kaçırmayın
Sedir Adası’nda ormanın içindeki Karia kenti antik Kedrai’nin adanın her yerine dağılmış kalıntıları arasında dolaşın. Çamlı İskelesi’ne doğru, Sedir Adası sapağından sonra 2. km’de, yer yataklı, kerpiç ocaklı, ahşap evlerin bulunduğu Çınar Muğla Evleri, hoş bir konaklama seçeneği. Hemen yanındaki Çınar Restaurant ya da aynı yolda, Azmakbaşı Restaurant isabetli mola yerleri.​
 

Sezgin-X-

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
26 Şub 2019
Konular
112
Mesajlar
211
MFC Puanı
0
Burasinj duydum dunyanin en iyi plajlarindan geliyor burasi gitmedim ama gitmek isterim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst