• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Medyum ile Bir Seans

Üyelik Tarihi
4 Ara 2012
Konular
1,535
Mesajlar
2,342
MFC Puanı
300
İşte bir seans; "Acı içinde değilim fakat iki yıl önce kaybettiğim biriyle bağlantı kurduğumda titriyorum. ´Baban?´ diyor Van Praagh ve kanserden ölüp ölmediğini soruyor. Oksijen tüplerinin ve kemoterapi seanslarının anıları arasında titreyerek evet cevabını veriyorum. Fakat medyum koklamaya yöneliyor. İğrenç bir koku alıyorum. Hastane kokusu olup olmadığını bilmiyor ve bu şaşırtıcı olayı soruyorum ama o konuları değiştiriyor. ´Jon kim?´ diye soruyor. Çoğu insan gibi ben de bu isimde birini tanıyorum. Van Praagh Jon´un iki
kmsq5.jpg

Çocuğu olduğunu söylüyor ve annemin bir kız kardeşinin olup olmadığını soruyor. ´Hayır´ deyince bu sefer Jon´un eşinin kız kardeşini soruyor. Bir kız kardeşinin olduğunu ama tamamen aklımdan çıktığını anımsıyorum. Büyük annemin ismini yazıyor ve yine doğru çıkıyor. Nedir bu gariplikler? Van Praagh devam ediyor. ´Annenin başıyla bir sorunu var mıydı?´ Yok, diyorum. ´Başı ağrıyan biri var mı?´ diyor eşim aklıma geliyor fakat insanın her zaman başı ağrımaz mı? M ile başlayan ismin kime ait olduğunu soruyor. Annemin diyorum fakat ikinci harf yanlış. Annemin evde öldüğünü sezdi. Fakat hastaneleri ima ettiği sırada tarafsız tepkim onu aydınlattı. Son nefesini verdiğinde annemin başucunda bir kadının olduğunu söyledi. Böyle biri yoktu. ´Orada Katolik biri mi vardı? Bitişiğinde Katolik kilisesi mi bulunuyordu?´ Hayır, hayır. Birkaç sorudan sonra benim Musevi olduğum sonucuna varıyor. Max ve Bernie adında ruh dünyasında insanların olup olmadığını soruyor. Yok. Anneme ait çiçekli kumaşlı bir sandalye, bir seri altın şamdan; Yanlış, yanlış, yanlış. Evimdeki büromda çalıştığımı söyledi. Ben hiçbir zaman evimde çalışmadım. ´İyi enerjin var´ dedi ve annemin benimle gurur duyduğunu söyledi. Öyledir. Bütün bunlar yeterli mi? Van Praagh bir şarlatan mı? Yoksa raslantılara mı boğulduk... Kararı siz verin..."
 
Üst