Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Merhaba sevgili MFC kullanıcıları,

Bugün yeni temamız olan MegaForum 2020 temasını aktif ettik.

Tema şuan geliştirme aşamasındadır.

Tema'da tamamlanması gereken eksikler var bunlar dışında neler isteyip istemediğinizi, hangi yönünün sizi memnun edip/etmediğini lütfen bize konu altından yazın.
En ufak detayları bile yazmanız durumunda mutlaka ilgilenebileceğimi sizlere belirtmek isterim.

Sizlerin olumlu/olumsuz geri dönüşleriniz sonucunda eksiksiz olarak son halini ilerleyen günlerde beraber test ediyor olacağız.
Bu yüzden düşünceleriniz bizim için önemlidir.

Ayrıca genel düşünceleri merak ediyor olmamızdan ötürüde bir anket ekledik lütfen ankete katılmayı unutmayınız.

Gelen üye önerileri sonrası düzenlenen ve eklenen özellikler;

Güncelleme 1: https://megaforum.com/konu/megaforum-2020-tema-duyurusu.701434/post-1840780
Güncelleme 2: https://megaforum.com/konu/megaforum-2020-tema-duyurusu.701434/post-1847088
Güncelleme 3: YAKINDA

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,500
Eski tema'ya geçiş olmalı ve bir de Işıldaklı "M harfi" sistemi (tarayıcıyı) aşırı derece ağırlaştırdığından tarafımdan engellendi.

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Cok hoş olmus, ellerinize saglik.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Merhaba, @Ayamutura

"M harfi" sistemi (tarayıcıyı) aşırı derece ağırlaştırdığından

Yanlışınız var. Tüm web sitelerine nazaran kullanmış olduğumuz logo 3 KB boyutundadır ve SVG formatındadır.
PNG veya GİF değildir şayet bunlar olsaydı size hak verebilirdim keza resimler geç yüklenmektedir fakat bu resim değildir. İcon olarak CSS'den okuduğundan sisteme bir yavaşlık katması söz konusu değildir.

Eski tema'ya geçiş olmalı

Olumlu ve olumsuz yanlarını paylaşırsanız geliştirmeler yapabiliriz. Ayrıca default temayıda yine kullanıcılara açık bırakacağız. Dileyen default temasını kullanabilir.

Dediğim gibi tema şuan beta aşamasındadır. İleleyen günlerde her ayrıntıyı tekrar tekrar inceleyerek kararlı sürümünü birlikte test ediyor olacağız.

Ayrıca yorumunuza istinaden hız testini paylaşayım;

hız testi.png

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,500
O ekran görüntüsündeki açılma hızı senin net ağına göre.....Benim kullandığım ağ ise, cep interneti....Yani Kbps seviyesinde..... Bundan ötürü bende M harfi tarayıcıyı ağır dar boğaza soktu.Eski tema bende daha hızlı idi.....

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
O ekran görüntüsündeki açılma hızı senin net ağına göre.....Benim kullandığım ağ ise, cep interneti....Yani Kbps seviyesinde..... Bundan ötürü bende M harfi tarayıcıyı ağır dar boğaza soktu.Eski tema bende daha hızlı idi.....

Yalnız o bendeki açılış hızı ekran görüntüsü değildi, genel bir sorgulama idi. Telefonunuzun internet çerezlerini silip tekrar deneyebilirsiniz. Bunun haricinde geliştrmeler devam edecektir. Sistemi yavaşlatan en ufak ayrıntıyı bile gözden geçireceğim. Yarın default tema 2.seçenek olarak aktif edilecektir. Default temayı kullanabilirsin seçim üyelerde olacaktır.

Yorumun içn teşekkür ederim.

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,500
Yalnız o bendeki açılış hızı ekran görüntüsü değildi, genel bir sorgulama idi. Telefonunuzun internet çerezlerini silip tekrar deneyebilirsiniz. Bunun haricinde geliştrmeler devam edecektir. Sistemi yavaşlatan en ufak ayrıntıyı bile gözden geçireceğim. Yarın default tema 2.seçenek olarak aktif edilecektir. Default temayı kullanabilirsin seçim üyelerde olacaktır.

Yorumun içn teşekkür ederim.

Galiba bir olguyu/unsuru , sanırım yanlış anladın

Ben Cep İnternetini, sanal modem kullanarak, PC İnterneti'ne çevirip kullanmaktayım.Bundan dolayı iletim hızı (alınan-gönderilen RPC paketlerinin) hızı kbps seviyesinde (90'lı yıllardan kalma internet ağ hızı) eski tema yeni tema'ya oranla daha hızlı ve stabildi.

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,834
@Pisadam, elinize sağlık.. geniş ferah.. modern ve sade.. kullanımı rahat geldi.. bu halini sevdim..

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Güzel olmuş hocam emeğinize sağlık .

Bilgisayar modundan çok ben telefon modunu beğendim . Sistemdeki eksikleri kullandıkça görürüz. Eskiye nazaran kat kat daha iyi duruyor Renk tonları çok güzel seçilmiş bence gözü yormayan tonlarda, gece modu seçenek olarak sunulduğu zaman o da harika duracaktır.

Bilgisayar modunda logo kısmında çalışma yapılabilir. Ayrıca arama kısmı modülü profil bölümünde var bence o yeterli logo kısmındaki arama modülü pasif olabilir .

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,834
Bildirimlerin hangisi yeni belli olmuyor.. her biri ayni ton.. dikkatimi ceken bu oldu.. eskiden tonlari farkli oluyordu.. yeni bildirimlerin..

IMG_20200709_230240.jpg

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Güzel olmuş hocam emeğinize sağlık .

Bilgisayar modundan çok ben telefon modunu beğendim . Sistemdeki eksikleri kullandıkça görürüz. Eskiye nazaran kat kat daha iyi duruyor Renk tonları çok güzel seçilmiş bence gözü yormayan tonlarda, gece modu seçenek olarak sunulduğu zaman o da harika duracaktır.

Bilgisayar modunda logo kısmında çalışma yapılabilir. Ayrıca arama kısmı modülü profil bölümünde var bence o yeterli logo kısmındaki arama modülü pasif olabilir .

Logo geçici olabilir. Son kullandığın cümle güzel bir öneri, şayet onu iptal edersem oraya güzel bir logo ekleyebiliriz.
Notlarıma bunu ekledim. Teşekkür ederim önerin için.

Bildirimlerin hangisi yeni belli olmuyor.. her biri ayni ton.. dikkatimi ceken bu oldu.. eskiden tonlari farkli oluyordu.. yeni bildirimlerin..

Ekli dosyayı görüntüle 2688

Bildirimlerin hangisi yeni belli olmuyor..

Gerçekten belli olmuyor mu? :) Dakikası daha erken olan yeni bildirimdir. Bildirimlere bakmadan önce yukarda sayısal olarak kaç yeni bildirim olduğu yazılıyor. Tıkladığın zaman üstte en yeni tarihli olanlar yeni bildirimdir.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    4,491
@Pisadam emeği geçen ellerine sağlık aga!!!:) :a-(47): :a-(47): :a-(47):

Üst Alt