• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Kızgın değilim nereden çıkarttın......
Kimsenin kimseye yalan borcu yok, cep telefonu ile giriş yaptığını belirtmemişsin , cep girişler daima yüksektir.
Tema'nın güzel olmasının artık standart bir olgu olduğundan bahsettim.
Ben anlayışlı ve sakinim .....Bundan dolayı seni, kendi forum kullanıcı ayarlarımdan "Engelledim" İyi forumlar....! (nasıl olsa yazdıklarını görmeyeceğim)
Çok mantıklı bir haraket yapmışsın saygı değer dostum. Emeğine sağlık :)

Ayamatura herkesi sever.
Bi gönlü var barınılmaz . ??

Senin sadelik anlayışını seviyorum.
Çok temiz olmuş.

Aslında yapılması gereken çok şey var-idi ama araya pandemi girdi krizler vs vs derken ilgilenemedim baya uzun zamandır. Beğenmene çok sevindim Buğra teşekkür ederim. Sadelik her zaman iyidir göz yormaz.

Selam detaylı incelememekle beraber bazı sütunlar akabinde forum ve alt forumlarda eksik kısımlar konular vs.. gözüme çarptı. Dilerseniz bir kaç gün içinde size Dm olarak atabilirim teşekkürler..

Kendi gözlerimin algısına göre Dark Mod Teması oluşturdum "Dark Reader" eklentisi ile....

Dark Modlu Megaforum.png

Bir gün , bu özelliğin forum'un kendisinin içinden varsayılan bir özellik olarak kullanma/kullanabilme dileği ile......

Hmm evet @Ipman verdiğin fikir güzel, @trwe_12 eline sağlık çok hoş olmuş @Pisadam baksın belki gece modu diye eklenebilir en fazla bar renkleriyle oynanıp

• Beğen
Tepkiler: Nur
Tasarım çok hoş ama forumlarda bence profil alanı yukarıda değil solda olsa daha iyi olurdu sanki.

Geri