• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sızde garıpsınız zaten garıplık sezıyorum sızde ben cvcvbcnvbn sac kaş burun felan xcvxbcvbbnv

Herkül melegım bunlar topluca bısıler cxbvcbcnvbbmbnm geliyorlar sagan soldan hahaha (((((((((((((((: garıpten garıpten ?

böcek ve aşerat ısırkları için amonyaklı bir çözüm varda burda yazmayım hueuheu:D

Dem bem sana acıklayayım StigmatA diyor ki dedoşun yaramaz torunu yara üstüne su fışkırtırsa gecer:D

hahahahah kanmam StigmatA zaten herseyı dıyor cem .. senı ellerime alıp boğasım var cok zevklı olur varya ?

o degılde hıc ısıne gelmiyor bey efendının (; cem öldüresim var seni çok fena hemde ..

Elder yok ortalıkda ? @Hunter yok LeGoLaS sen hep kayıp ALLAH senı affetsın ?

Sezen senı sevıyorum azcık topluca xcvvbbnmbmb

Herkül sen gözümüzün sag ve sol nurusun ? pamık dede senı topluca sevıyoruz

Bezelye senı yaradan ALLAH a kurban olsunlar nerdesın kızanım yoruluyormusun yoksam yok nöbet degısımı xcvcbnvnbnmbm

Pisadam ınan sana diyecek bırsey bulamıyorum ? buluyormuyum yoksam

ya az ınsan ıcıne cık nefes al ver al ver al ver ? derdın ne senın artıslıgın kıme ? ne selam verırsın ne sabah verırsın yok hastayım yok oruçluyum ?

ALLAH senı affetsın Pisadam + amin

((((: burdakılerın hepsi hasta topluca ? sağlam ınsan yokmu xcvxbcnvbm

Geri