• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkül abi ben kahvaltı yapalı 1 saat oldu kahve faslına gectim :D valla deniz kenarı kahvaltısı harika bişey ya orda olsam kesin gelirdim :)

Herkül abi ben kahvaltı yapalı 1 saat oldu kahve faslına gectim :D valla deniz kenarı kahvaltısı harika bişey ya orda olsam kesin gelirdim :)

Bizimde aklımızda yoktu, küçük kız 2 gündür sınav stresini atsın diye ablası planlamış bizde iyi olur diye gidelim dedik. Güzel bir yer keşke buraya yakın olsanızda gelebilseydiniz, ama fotoğrafını çekip size gösterebilirim unutmazsan tabi :D

Bizimde aklımızda yoktu, küçük kız 2 gündür sınav stresini atsın diye ablası planlamış bizde iyi olur diye gidelim dedik. Güzel bir yer keşke buraya yakın olsanızda gelebilseydiniz, ama fotoğrafını çekip size gösterebilirim unutmazsan tabi :D

abi sen resmi at ben fotoya baka baka tekrar kahvaltı yaparım :D sınav nasıl gecti

abi sen resmi at ben fotoya baka baka tekrar kahvaltı yaparım :D sınav nasıl gecti

Geçen yıl istediği puanı alamayında mezuna kaldı, bir yıl güzel çalıştı+ kurs. Bu sene inşallah tamam diyor, dişçi bir kızım olabilir yani ;)

bana müsaade gidiyoruz dönüşte görüşürüz

Bezelye nerdesın sen ? hı bır ınsan bu kadar mı hayırsız olur ya ? hıc ya kırıldım kırılganlığımda uzerımde ...

Denize giden var mı bu yaz? :D

Denize giden var mı bu yaz? :D

:D
Bu sene değil deniz henüz günes görmedim. Tatile geldiğimden beri evden dışarı çıkmadım daha :D:D

images

Kısaca tatil özetim :f34:

Abeyy bu soruyu böyle sorduğunda göre sende gitmedin henüz galiba :D

Üfff tam da diyete başlayacaktım. Neyse kahvaltıdan sonra başlarım artık.dd

Teşekkürler EschaLon.: )

Geri