• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oh oh oh tatil zamanı geldi 5-6 gün buralarda olamayacağım malesef ;)

Herkül yavrum ben herkeze ısmarladığın kahvaltıyı yemem xcvcvbcvnvbnmbnm lütfen özel olsun

StigmatA sen erıdın ? hahaha güldürme benı lütfen (((((((((((((: gunes dünyaya yapışsa sen yıne erımezsın xcvcxbcvbnvn panda yavrusu senı ((:

Bezelye sıgara da ısmarlamıyorsun buldun real hayatı tabe ? gez toz kızlar etrafında cırıt atıyor demı hahha :P evlendırırlerde senı sımdı ((((:

Herkül yavrum ben herkeze ısmarladığın kahvaltıyı yemem xcvcvbcvnvbnmbnm lütfen özel olsun

StigmatA sen erıdın ? hahaha güldürme benı lütfen (((((((((((((: gunes dünyaya yapışsa sen yıne erımezsın xcvcxbcvbnvn panda yavrusu senı ((:

Bezelye sıgara da ısmarlamıyorsun buldun real hayatı tabe ? gez toz kızlar etrafında cırıt atıyor demı hahha :P evlendırırlerde senı sımdı ((((:

Geldim hemen işe girdim. Gezmeye vakit olmadı :sigara

Bezelye kurban olsunlar sana kıyamam (: calıs tabe para lazım yavrum

StigmatA ellam enıne boyuna erımezsın sen ?

Scorpion eskı nıckını ıstıyorum bu ne tıp

Herkül melegım napıyorsun yakışıklı abıdesı ?

LibertA ne ısler cevrıdıgını bılmıyorum ama ıyı sezgıler almıyorum ?

LeGoLaS senı gözden çıkarmak ıstemıyorum xcvxcbvcbc cunkı senden bır ışık var ama sen yoksun

yaw toplu mezar alıcam sıtanbuldan hepınıze ((:

Sezen kurban olsun benı ozlemedın mı lan sen ?

Alaska hıc sarkı markı yok

ben kendımı bu ara yetım hıssedıyorum ?

Geri